ΚΥΠΕΛΟ ΧΩΜΑΤΟΣ

33o Rally Sprint Kορίνθου : Γ.Ακράτος ο μεγάλος νικητής

Με την  διοργάνωση της Α.Λ.Α.Κορινθίας , το 33ο RallySprintΚορίνθου ξεκίνησε το Κυπελλο Ραλι Χώματος για την νέα χρονιά.Ο αγώνας έγινε  στην ειδική Κλένια  και συγκέντρωσε αρκετό κόσμο υπολογίζοντας φυσικά την εποχή . Ικανοποιημένοι οι αγωνιζόμενοι από την οργάνωση του αγώνα πέρασαν ένα όμορφο Σαββατοκύριακο αφού και ο καιρός βοήθησε στο να κυλήσουν όλα καλά .

Στο αγωνιστικό μέρος,  νικητές της Γενικής Κατάταξης αλλά και της Ν4 οι Γιάννης Ακράτος-Βαγγέλης Ακράτος (Mitsubishi EVO) που κέρδισαν τα 2 από τα 3 σκέλη του αγώνα, στην 2η θέση οι  Διονύσης Σπανός- Σωτήρης Γκότοβος (Subaru Impreza) κάνοντας τον καλύτερο χρόνο στο πρώτο πέρασμα . Το βάθρο των νικητών συμπλήρωσαν οι Πάνος  Κωσταντάκος- Θεόδωρος Σιδεράκης με Subaru .

Στην κατηγορία F2 νικητές  οι Γιάννης Μποζιονέλος – Βαγγέλης Παναρίτης με FordEscort κερδίζοντας και την E11. Το βάθρο των νικητών στην F2 συμπλήρωσαν οι Δημήτρης Καρύδης – Γεώργιος Βότσης με Opel Corsa kit car , που κέρδισαν και την F3 , και  οι ΑRMA-ARMAKIμε NissanMicraπου ήταν νικητές και στην Α5.

 

 Στον αγώνα τερμάτισαν 19 από τα 28 πληρώματα που πήραν εκκίνηση , σημαντικότερες εγκαταλείψεις των ΤΑΖ-Σούκουλη από έξοδο στο πρώτο σκέλος , των Αφων Παραδειση και του Κλουβάτου από μηχανικά προβλήματα  .

 

 

Την προσπάθεια της Α.Λ.Α.Κορινθίας στήριξε και φέτος ο ΔHMOΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ , με το Δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό να είναι παρών στην απονομή των επάθλων.

 

Στους χορηγούς του αγώνα οι εταιρίες. ΙΚΤΕΟ Αutovision, Γκιώνης Κεντρο Ανακύκλωσης Οχηματων   ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά ,ενώ την για την προβολή του 33
ου RallySprintΚορίνθου φρόντισαν οι 4ΤΡΟΧΟΙ , www.xwmatinos.gr ,BREAKFM, HΛΕΚΤΡΑ ΤV, AXIONTV, οι εφημεριδες ΠΡΩΙΝΗ , ΣΗΜΕΡΑ , η www.sfedona.gr, το blogKorinthosTV, ekorinthos.gr,www.peloponnisiaki.gr, mykorinthia.gr,www.off-road.gr.

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα ευχαριστεί για την βοήθεια τους , την Ελληνική Αστυνομία , το Πυροσβεστικό Σώμα , το ΕΚΑΒ , την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Αθικίων & Xιλιομοδίου  , την Bilseinαμορτισερ , τους κριτές και τα στελέχη του αγώνα. 

 

 

 

 

 

Προσθήκη σχολίου

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο