ΚΥΠΕΛΟ ΧΩΜΑΤΟΣ

H ομάδα μας στον Μπράλο

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό να βοηθάει στην αρκετά μεγάλη προσέλευση θεατών, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 6ο Ράλλυ Σπρίντ Μπράλου από την Α.Λ.Α.Λαμίας.
Από τα 49 πληρώματα που είχαν δηλώσει συμμετοχή, πέρασαν τον Τεχνικό Έλαγχο  τα 45, ενώ 37 πληρώματα τελικά είδαν την σημαία του τερματισμού. Αναμεσα τους και οι αγωνιζόμενοι της ΑΛΑΚορινθίας. Οι ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ- ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΟΥΡΔΟΥΜΑΣ ( Νissan Micra 1300) ,ήταν 8οι Γενικής και 4οι στις F2 & F3 , κερδίζοντας πολυ δυνατότερα αυτοκίνητα . Οι ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ -ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ( Ford Fiesta) στα Ιστορικά τερματησαν 6 στην κατηγορία τους και 2οι στην κλάση. Τέλος εντυπωσιακές επιδοσεις είχαμε και σε επίπεδο συνοδηγών με τον ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΟΥΚΑ στο δεξί μπάκετ του Σταφυλοπάτη να τερματιζουν 3οι Γενικής και 1οι Α8.  

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε μάχη μεταξύ των Ν. Καρπάνου – Δ. Καρπάνου (Mitsubishi Lancer EVO X), περσινών Κυπελλούχων Ράλλυ Ασφάλτου και των Δ. Τζαμπάζη – Ν. Ζακχαίου με ίδιο αυτοκίνητο. Τελικά το πλήρωμα από την Πάτρα επικράτησε στον πρώτο αγώνα της χρονιάς με διαφορά λίγο μικρότερη από 5 δευτερόλεπτα, έχοντας σταθερό ρυθμό και στα τρία περάσματα από την Ειδική Διαδρομή του Μπράλου.
4οι στη Γενική και πρώτοι στις κατηγορίες F2/F3 ήταν οι Π. Ισμαήλος – Ν. Μουζάκης (Citroen C2 R2) που είχαν τη δική τους μάχη με τους Χ. Παραβαντή – Δ. Παραβαντή (Peugeot 106 S16).
Τέλος στα Ιστορικά αυτοκίνητα που τίμησαν με την αθρόα παρουσία τους τον αγώνα, ταχύτεροι ήταν οι Β. Βελάνης – Γ. Βελάνης (Ford Escort RS 1600) γράφοντας εξαιρετικούς χρόνους, ενώ παράλληλα πρώτευσαν στην Κατηγορία 2.

AΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣ
ΜΑΤΑ

πηγές : www.omae-epa.gr , www.phototrallypress.gr 

Προσθήκη σχολίου

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο