ΚΥΠΕΛΟ ΧΩΜΑΤΟΣ

32o Ράλλυ Σπριντ Καλαμάτας: Mε κορυφαίες επιδόσεις για τους Αθλητές μας

Το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Σεπτεμβρίου, από την ΑΛΑ Καλαμάτας έγινε το  32ο Ράλλυ Σπριντ Καλαμάτας στην περιοχή Σουληνάρι, του δήμου Πύλου Νέστορος, ο αγώνας ήταν ενταγμένος στο Πανελλήνιο Κύπελλο Χώματος 2017 και αποτέλεσε  τον 3ο γύρο του, αφου η συνάντηση της Σπάρτης έχει αναβληθεί .
Τρίτη εμφάνιση και τρίτη νίκη στο Κύπελλο Χώματος για τους Θέμη Χαλκιά – Κώστα Κόντο (Mitsubishi EVO X). Το Αθηναϊκό πλήρωμα ήταν ταχύτερο τις δυο από τις τρείς ειδικές του Ράλλυ Σπριντ Καλαμάτας τερματίζοντας με σχετική άνεση στην πρώτη θέση.
Δεύτεροι ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι δικοί μας Αθλητές, Γιάννης Μποζιονέλος – Βαγγέλης Παναρίτης (Mitsubishi EVO VI),το πλήρωμα της ΑΛΑΚορινθίας από το Αργος εδειξε ακόμα μια φορά την ταχύτητα αλλά και την αποτελεσματικότητα του κάνοντας και τον καλύτερο χρόνο στο 2ο πέρασμα της ειδικής.

Στην 3η θέση ένας ακόμα Αθλητής μας ο  Χρήστος Παλαιολόγος  με τον Δημήτρης Σελλή (Mitsubishi EVO VIII) που κινήθηκαν σταθερά μέσα στην τριάδα και στους πολύτιμους  βαθμούς για το Κύπελλο.

Επόμενος αγώνας του Κυπέλλου Χώματος το 26ο Ράλλυ Αμαλιάδας στις 7-8 Οκτωβρίου.
Αποτελέσματα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο