ΚΥΠΕΛΟ ΧΩΜΑΤΟΣ

1ο Ράλι Σπριντ StartLine : Βάθρο για Λευκάδιτη & Μποζιονέλο.

Mε τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το Κύπελλο Χώματος  , για τους αθλητές της Α.Λ.Α.Κορινθίας , στην πρώτη χωμάτινη δοκιμασία τους το 1ο Ράλι Σπριντ της Startline που έγινε στα Γεράνεια στην γνωστή Ακροπολική ειδική της Κινέτας.
Σε υπόθεση των αθλητών μας εξελίχθητε η μάχη για την F2 ,oι  Σάββας Λευκαδίτης-Θανάσης Τσιούκας με PEUGEOT 206 τέθηκαν από την αρχή επικεφαλής, κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση της κλάσης Α6 αλλά και την πρώτη της F2 , ενώ στα δεύτερο σκαλί του βάθρου τερμάτισαν  Ιωάννης Μποζιονέλος-Ευάγγελος Παναρίτης με FORD ESCORT MK2 κατέκτησαν και  την πρώτη θέση της Ε11.
0015 BOZIONELOS GIANNIS - PANARITIS VAGELIS
Σε επίπεδο γενικής στην 7η θέση και τρίτοι στην κλάση Α8 ήταν οι Χρήστος Παλαιολόγος -Δημήτρης  Σέλλης με  MITSUBISHI EVO VIΙΙ, και στις δύο επόμενες θέσεις οι Κλουβάτος –Βλαχογένης με MITSUBISHI EVO ΙΧ και Σαμαράς – Χαλδαίος MITSUBISHI EVO ΙΧ .Οι τελευταίοι είχαν και την στιγμή τους στο πρώτο πέρασμα αφού αναγκάστηκαν να κάνουν αρκετά χιλιόμετρα με κλαταρισμένο το εμπρός αριστερό τους λάστιχο.
0012 PALAIOLOGOS CHRISTOS - SELLIS DIMITRIS
 
0005 KLOUVATOS GIORGOS - VLACHOGENIS ANDREAS.0010 SAMARAS KOSTAS - CHALDEOS STELIOS
Άτυχοι του αγώνα  οι Τούσουλης – Μούκας με PEUGEOT 206 αφού μια αστοχία στα μπουλόνια του εμπρός αριστερού τροχού τους έθεσε εκτός μάχης στο 1ο πέρασμα , και οι Τσιμούρτας –Κοντος με TOYOTA YARIS που δεν ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους.
0022 TOUSOULIS KOSTAS - MOUKAS VAGELIS.0028 TZIMOURTAS THANASIS - KONTOS NIKOS
Σε επίπεδο κορυφής τέλος, νικητές αναδείχθηκαν οι Γιώργος Φιλιππίδης-Δημήτρης Σαΐνης με Mitsubishi Lancer Evo IX που ήταν και πρώτοι στην Ν4.  Δεύτεροι γενικής ήταν  οι Γιάννης Μπαντούνας-Ηλίας Παναγιωτούνης με Mitsubishi Evo VI που ήταν και πρώτοι στην Α8  και τρίτοι  οι Παναγιώτης Ζήσης-Αλέξανδρος Τσιάπας με Mitsubishi Evo VI που ήταν και δεύτεροι στην Α8.
0001 FILIPPIDES GIORGOS - SAINIS DIMITRIS
Στην μάχη των Ιστορικών στην πρώτη θέση έχουμε τους Άγγελο Ζήβα-“Louki look” με  TOYOTA COROLLA 1.6, ακολουθούμενοι από τους Αντώνη Γιοβά -Κώστα Γρηγοριάδη  με  AUDI 80 GT και Ελευθέριο Μανδρούκα-Νίκο Τσάδαρη με PORSCHE 911 RSR, για την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.
Φωτογραφίες PhotoRallyPress
[gview file=”https://www.alak.gr/wp-content/uploads/2015/03/FOCANERT.pdf”]

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο