ΚΥΠΕΛΟ ΧΩΜΑΤΟΣ

Με 41 συμμετοχές το 7ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης

Με 41 συμμετοχές θα διεξαχθεί το 7ο Ράλλυ Σπρίντ ΔΩΔΩΝΗΣ! Σίγουρα θα κρατήσει το ενδιαφέρον των θεατών που αναμένετε και φέτος να κατακλείσουν τις πλαγιές της Δωδώνης. Ο συναγωνισμός σε πολλές κλάσεις θεωρείται δεδομένος με βάσει τα ονόματα που έχουν δηλώσει συμμετοχή.Aναμεσα τους και ο δικός μας Λάμπρος Αθανασούλας που επιστρέφει στην άσφαλτο μετά απο 5 χρόνια ,έχοντας μετά από καιρό στο πλευρό του τον Κώστα Σούκουλη, θα συμμετάσχει με ένα Mitsubishi Evo 9 της Κυρκος Racing .

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Ιουλίου στην ε.δ. Δωδώνη, η οποία έχει συνολικό μήκος 13,10 χλμ. Οι αγωνιζόμενοι, θα περάσουν τρεις φορές από τη συγκεκριμένη ε.δ., με την εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου να είναι προγραμματισμένη για τις 09:30 π.μ. Κάπου εδώ, να σημειώσουμε ότι ο δρόμος θα κλείσει προς την κυκλοφορία για τους θεατές μία ώρα νωρίτερα. Ο τεχνικός έλεγχος, θα λάβει χώρα το Σάββατο 5 Ιουλίου από τις 15:00 έως τις 18:00 στο πρατήριο καυσίμων ΕΛΙΝ στην οδό Δομπόλη στα Ιωάννινα, ενώ στις 21:00 της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.
Πέρα από την καθαρά… αγωνιστική του εμπλοκή, αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτήν του τη συμμετοχή ο Λάμπρος Αθανασούλας υποστηρίζει το έργο της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ), που από το 1937 βρίσκεται δίπλα στο παιδί με αναπηρία και στην οικογένειά του. Σε αυτή την τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο για όλους μας, η ΕΛΕΠΑΠ κλονίζεται από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά σε καμία περίπτωση δε θέλει να στερήσει από τα παιδιά της με αναπηρία, τα «Βήματα Ζωής», το πρόγραμμα αποκατάστασης που τους προσφέρει. Αξίζει, λοιπόν, στο περιθώριο του αγώνα και όχι μόνο, να στείλουμε το μήνυμα ΕΛΕΠΑΠ στο 54980 (ευρώ 2,46/SMS), ως μια ελάχιστη ενίσχυση σε αυτό το τόσο σημαντικό και δύσκολο έργο.
Λάμπρος Αθανασούλας: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω μετά από καιρό στο μπάκετ και ειδικά σε ασφάλτινο αγώνα. Η χαρά μου είναι όμως διπλή γιατί μέσω της συμμετοχής μας αυτής, συμβάλουμε με τον τρόπο μας και εμείς στο εκπληκτικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ. Περίμενα πολλά χρόνια την ευκαιρία να αγωνιστώ στα Γιάννενα μια που είναι και ο τόπος καταγωγής του πατέρα μου και ελπίζω να το ευχαριστηθώ!

Προσθήκη σχολίου

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο