DG/TRC ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

3ος Αγώνας Επάθλου Χωμάτινης Ατομικής : Με Πετρόπουλο & Τσάτσαρη στον Γρύλλο

Με 23 συμμετοχές θα διεξαχθεί ο 3ος αγώνας του Επάθλου Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης την Κυριακή 29 Οκτωβρίου. Η Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ) διοργανώνει τον αγώνα στην ειδική διαδρομή του Γρύλλου, η οποία έχει μήκος 2600 μέτρα.
Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί track day με 14 οδηγούς να δίνουν το παρών και την Κυριακή θα λάβει χώρα ο αγώνας του Επάθλου. Ο αγώνας του track day θα αποτελείται από δύο σκέλη των δύο γύρων με εκκίνηση από στάση. Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στον αγώνα που προσμετρά στο έπαθλο μόνο το πρώτο σκέλος αποτελείται από έναν (1) αναγνωριστικό γύρο και δύο (2) χρονομετρημένους. Το δεύτερο σκέλος που αποτελείται από δύο χρονομετρημένους γύρους εκκινεί από στάση. Κατά τη διεξαγωγή του αγώνα στο αυτοκίνητο θα επιβαίνει μόνο ο οδηγός.

Στην κατηγορία Crosscar έως 600cc Junior συμμετέχει ο 15χρονος Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος με Lahoz Speedcar που διέπρεψε πρόσφατα σε αγώνα στην Ισπανία. Ένα ίδιο Lahoz θα οδηγήσει ο Δημήτρης Δημητρόπουλος. Στα 23 του, ο Αλέξανδρος Τσάτσαρης, γιος του Άρη Τσάτσαρη θα αγωνιστεί με ένα Custom 4×4 στην κατηγορία Open, ενώ από την Αθήνα θα ταξιδέψουν στο Γρύλλο με χωμάτινα crosscar οι Μιχάλης Δημούσης (Semog Bravo Sport) και Σπύρος Ράπτης (Custom Planet Kart Cross) που συμμετέχουν στην κατηγορία 600cc. Στην ίδια κατηγορία θα αγωνιστεί ο Παναγιώτης Λάτσης (Speedcar Wonder) και ο Πυργιώτης Αντώνης Δημόπουλος (Lahoz Speedcar), θέλοντας να αφήσει πίσω του την ατυχία που αντιμετώπισε στην Κόρινθο πριν λίγες ημέρες. Πίσω από το τιμόνι ενός SR Custom θα βρεθεί ο Βασίλης Πετρόπουλος. Από την Καλαμάτα έρχεται να δώσει το παρών στον τρίτο αγώνα του Επάθλου Ατομικής Χωμάτινης Χρονομέτρησης ο Κωνσταντίνος Χριστόπουλος (Speedcar Xtrem), ενώ στην κατηγορία ξεχωρίζει η συμμετοχή του περσινού πρωταθλητή στα Dirt Games, Ιωάννη Χεκιμιάν με Lahoz Speedcar. Ένα Semog Bravo θα οδηγήσει στην κατηγορία έως 600 cc ο «Dpal», ενώ ο Μιχάλης Τακιδέλλης θα έχει στα χέρια του ένα Yacar Calvino Sport. Ο Γιώργος Δημούσης θα αγωνιστεί με ένα Semog Bravo Sport, στην κατηγορία 600cc, η οποία συγκέντρωσε 10 οδηγούς!
Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, ο Ιωάννης Πολυχρονόπουλος θα βρεθεί και πάλι πίσω από το τιμόνι μιας Lancia Delta HF Integrale, ενώ ο Αντώνης Δημόπουλος θα οδηγήσει το γνωστό Toyota Starlet. Πολυπληθής θα είναι η παρουσία της Καλαμάτας, καθώς 5 οδηγοί θα δώσουν το παρών στο Γρύλλο. Ο Αθανάσιος Κατσάς θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι μιας Toyota Corolla AE111, ο Κωνσταντίνος Μαχαίρας θα οδηγήσει ένα Citroen Saxo VTS, οι Παναγιώτης Σταθόπουλος και Παναγιώτης Γεωργαντόπουλος ένα Volkswagen Polo και ο Δημήτρης Βαρθαλίτης μία Toyota Corolla AE111. Τρεις οδηγοί θα κονταροχτυπηθούν για τη νίκη στην κατηγορία Ν-Α-Ε-R έως 1400cc. Ο Κυπελλούχος Ελλάδος στη C6, Δημήτρης Σταυρόπουλος θα οδηγήσει ένα Toyota Yaris, ο Αναστάσιος Παρασκευόπουλος ένα Toyota Starlet EP91, ενώ ένα ίδιο αυτοκίνητο θα έχει στα χέρια του ο Δημήτρης Δημητρόπουλος.
Να σημειωθεί πως για την είσοδο των θεατών θα υπάρχει εισιτήριο στην τιμή των 5 Ευρώ, το οποίο θα ισχύει και για τις δύο ημέρες.

Περισσότερα 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο