ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΟ ΧΩΜΑΤΟΣ

40ο Rally Sprint Κορίνθου : Ένας μικρός απολογισμός

Όλα ξεκινήσαν πριν περίπου 4 μήνες στο τραπέζι της Κροκιδά η επιλογή της ειδικής , η πρόταση πάμε σε κάτι καινούργιο . Τα  Εξαμίλια μεγαλώνουν προς Αλαμάνο και Γαλατάκι , την αποστολή αναλαμβάνει ο Προέδρος , τα μηχανήματα δουλεύουν μια εβδομάδα περίπου , το RB σχεδιάζεται αλλά είναι φρέσκια και δύσκολά θα λειτουργήσει σωστά εάν βρέχει !!! .Αλλαγή σχεδίου πάμε σε safe επιλογή που ξέρει και αγαπά όλος ο κόσμος το Χιλιομόδι του Κουρτέση και της Καίτης .

Το έργο αποκατάστασης στον ειδικό , Σωτήρη Οικονόμου , επικοινωνία με Δήμαρχο  και ο «ακπροπολικός» χειριστής μας, Βαρδάκας ,πιάνει δουλειά . Αποτέλεσμα 11,47 απολαυστικά χιλιόμετρα .

Αν και προεκλογική περίοδος ο Δήμος Κορινθίων και προσωπικά ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα μας για συμμετοχή στην διοργάνωση οικονομική & τεχνική , το έργο αναλαμβάνει η Αντιδήμαρχος Μαρίνα Ραντίτσα που δίνει τον καλύτερο της εαυτό .

Χορηγός , τηλέφωνο στον Κώστα Σωτηρόπουλο , θετική απάντηση και τα λογότυπα της ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά Αυτοκίνητων και της ENEOS Λιπαντικά για μία ακόμα φορά κοσμούν στην αφίσα και τα έντυπα του αγώνα .

Αλλά και επιχειρήσεις της Κορινθίας που στηρίζουν  υλικά και οικονομικά στην διοργάνωση, Οικονόμου Βιβλιοπωλεία , Πετρόπουλος Ελαστικά , Zogos  AutoService , Oικονόμου Ελαστικά , Pliastikas Service , Κουρούμαλης Service ,Tsatsaris Service , Δούκας Βιομηχανικά και Pecan Nuts & Coffe .

Στην επικοινωνία του αγώνα, στους χορηγούς επικοινωνίας φυσικά οι  4ΤΡΟΧΟΙ, μια σχέση δεκαετιών με το περιοδικό αλλά και τον Σ.Χ παρά τις διαφωνίες μας κάποιες φορές. Δίπλα μας και τα τοπικά μέσα που πάντα στηρίζουν και προβάλουν χωρίς δεύτερη σκέψη .

Εμείς όμως μεγαλώνουμε και ο χώρος χρειάζεται σύγχρονη επικοινωνία έτσι επιστρατεύεται ο Τόλης Παλάτος στο Γραφείο Τύπου . Σύγχρονη αντίληψη, social media, ιστοσελίδα αγώνα, εικόνα και video, εφαρμογές για smartphone, sms και newsletters ενημερώνουν αγωνιζόμενους, ΜΜΕ και φίλους του motorsport, tnks Teneatis .

Συμμετοχές, αρχικά απογοήτευση με τόσους αγώνες το Σαββατοκύριακο δύσκολα τα πράγματα, τελικά όλα καλά με 39 εξαιρετικές παρουσίες να τιμούν την διοργάνωση.

Έλεγχος εξακρίβωσης , η φιλοξενία της  Hatkar Service AE , εξουσιοδοτημένου επισκευαστής και διανομέα γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ της Mercedes –Benz, Smart & Fuso., είναι υποδειγματική για μια ακόμα φορά ο τον Κύριο Παναγιώτη και της δικιάς μας Σπυριδούλας να τρέχουν να βοηθήσουν και να εξυπηρετήσουν.

Για στρατηγείο του αγώνα , το Επιμελητήριο Κορινθίας , αποδεικνύετε σοφή επιλογή με το Προέδρο Τάκη Λουζίωτη να αποδέχεται την πρόταση και να μας φιλοξένει υποδειγματικά στις σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις , και την κυρία Μπεκίαρη να γίνεται κομμάτι της οργάνωσης .

Πανηγυρική εκκίνηση & Service Park , που αλλού στην πόλη , να προβληθούν οι αγωνιζόμενοι και οι χορηγοί τους και να γνωρίσουν την Κόρινθο. Ο Πήγασος φωτίζεται και το κέντρο αποκτά ζωή, οι φίλαθλοι βλέπουν από κοντά τους πρωταγωνιστές του Κυπέλλου και φωτογραφίζονται.

Παράλληλα εξελίσσετε και η Πανευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα ( Ίδρυμα Πάνος Μυλωνας ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο και την Τροχαία Κορίνθου .

Στην σημαία της εκκίνησης , η Βουλευτής Κορινθίας Μαριλενα Σούκουλη , η Αντιδήμαρχος Μαρίνα Ραντίτσα , ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Γιώργος Μαγκλάρας και ο Γραμματέας του Επιμελητηρίου Κορινθίας Δημήτρης Σουφρίλας.

Κυριακή πρωί, όλοι στην θέση τους κριτές, φυλακές ενδιάμεσοι, Τροχαία Κορίνθου, Πυροσβεστική , Εθελοντικές Ομάδες Πυρασφάλειας & Διασώστες, ΕΚΑΒ, γερανοί και ο δικός μας Ανδρέας Χριστοδουλάκης με το 0 στο άμορφο Subaru ανοίγει τον δρόμο.

Η δράση ξεκινά και οι χρόνοι τρέχουν για καλύτερη ενημέρωση στο www.alak.gr, στην εφαρμογή για smartphone Sportity, που λειτουργεί και ο επίσημος πίνακας ανακοινώσεων, και στην infomega, έστω και χωρίς σένσορες!!!

Στο κέντρο του αγώνα , ο Αλυτάρχης Γιώργος Σωτηρόπουλος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Νίκος Καραλής έχουν πλήρη εικόνα του αγώνα και παρακολουθούν όλα τα αγωνιστικά και με την τεχνολογία της TrailTrack Live, ευχαριστούμε τον Σπύρο Κατσιμαλή.

Τα αυτοκίνητα ασφαλείας του αγώνα, ο Μάριος Παναγόπουλος, ο Θεοδόσης Δελώτας σε πρωταγωνιστικό ρόλο αντιμετωπίζουν τις εγκαταλείψεις και τις εξόδους, αλλά φροντίζουν και τους ενδιάμεσους και κριτές, με την υποστήριξη της Pietris Catering.

Εντυπωσιακή ταχύτητα, άλματα και σκόνη και αρκετός κόσμος  από τα πρώτα περάσματα της ειδικής , οι εγκαταλείψεις αντιμετωπίζονται άμεσα και εξαίρεση την στιγμή του Σάββα Λευκαδίτη , που τερματίζει με 2ο χρόνο γενικής την 2 ειδική διαδρομή αλλά τουμπάρει με αποτέλεσμα μια καθυστέρηση 12λεπτων περίπου , αλλά και στενοχώρια σε όλους μας για την άτυχη στιγμή του .

Τερματισμός στην Κόρινθο με νικητές τους Ισμαήλο – Σούκουλη που δεν αφήσαν κανέναν να τους απειλήσει όντας  ταχύτεροι και στα 3 περάσματα και απονομή με χαμόγελα στην αίθουσα «Γιάννης Λαρσινός ». Τα φλάς του PhotoRpress ανάβουν και η κάμερα του Γιώργου Ναστούλη καταγράφει , όμορφές στιγμές με τους αθλητές να παραλαμβάνουν τα κύπελλα και τους χορηγούς και υποστηρικτές τις πλακέτες τους .

Έτσι ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο ελπίζουμε μια ακόμα διοργάνωση της Α.Λ.Α.Κορινθίας , αυτό αποδεικνύουν και οι μέχρι τώρα απαντήσεις στην φόρμα αξιολόγησης του αγώνα που στάλθηκε με sms αλλά και email στους συμμετέχοντες .

 

Σας ευχαριστούμε

 

To Δ.Σ & οργανωτική επιτροπή

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο