ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ-TAXYTHTA ΟΜΑΕ

Γιάννης Δασκαλόπουλος & Μάκης Σούκουλης με επιτυχίες στον Αχλαδόκαμπο

Η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου 2022 ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της 26ης Ιουνίου αποζημιώνοντας τους αγωνιζόμενους που συμμετείχαν, τα στελέχη του αγώνα που αντιμετώπισαν τις ουκ ολίγες αντιξοότητες αλλά και τους αρκετούς θεατές που την παρακολούθησαν. Όλοι μαζί έστειλαν το σαφές μήνυμα ότι σε μια κακή χρονιά για τους εγχώριους αγώνες αυτοκινήτων το Πρωτάθλημα Αναβάσεων έχει τη δυνατότητα να ολοκληρωθεί αξιοπρεπώς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, νικητής στην Ομάδα Ν στέφθηκε o Γιάννης  Δασκαλόπουλος με Evo IX, στην 1η του εμφάνιση σε αγώνες αυτοκινήτου .Ο νεαρος Κορίνθιος οδηγός αντιμετώπισε προβλήματα στα δοκιμαστικά του Σαββάτου με το ποτενσιόμετρο του γκαζιού αλλά η ομάδα καταφερε να τα λύσει και να ανεβει στο ψυλοτερο σκαλί του Βάθρου την Κυριακή . Ο Γιάννης δήλωσε στα Social Media:

<<Αρχικά θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από καρδίας σε ολους οσους με θυμηθηκαν για τα γενεθλια μου και να ευχηθω και γω με την σειρα μου υγεια, ευτυχια και αγαπη σε ολους !!
Θα συνεχισω με τον πρωτο μου αγωνα που συμμετειχα αυτο το σαββατοκυριακο 25-26 Ιουνιου στην αναβαση Αχλαδοκαμπου! Το σαββατο το πρωι βρεθηκα αντιμετωπος με ενα πολυ μεγαλο προβλημα στα δυο απο τα τρια σκελη των δοκιμων με κολλημα στο γκαζι που δεν με αφηνε να κινηθω γρηγορα ! Στο 3ο σκελος προσπαθησαμε και μειωσαμε το προβλημα ωστε να μην ειναι τοσο εντονο και καταφερα να κατεβασω αρκετα τον χρονο μου και να βρισκομαι στην 1η θεση της κατηγοριας! Δεν το βαλαμε ομως κατω και την κυριακη το πρωι διορθωσαμε το προβλημα οριστικα, οδηγησα το αυτοκινητο στα 2 σκελη του αγωνα και καταφερα να παρω την 1η θεση στην κλαση Ν4 και 1η θεση στην ομαδα Ν !! Ευχαριστω πολυ τον πατερα μου που βρηκε την λυση ωστε να μπορεσω να τρεξω οπως πρεπει την Κυριακη στον αγωνα και που χωρις εκεινον δεν θα εκανα τιποτα απολυτως και ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω σε ακομα 3 ανθρωπους που βοηθησαν να φτιαχτει το αυτοκινητο!! Περασαμε ενα πολυ ομορφο σαββατοκυριακο και σιγουρα εχω πολυ δρομο ακομα μπροστα, γνωσεις και εμπειρια που πρεπει να αποκτησω!
Τελος η ημερα αυτη ειναι πολυ σημαντικη για εμενα διοτι σαν σημερα εχω χασει εναν πολυ σημαντικο ανθρωπο για εμενα ! Η νικη αυτη ειναι αφιερωμενη σε εκεινη και εκεινον που μου σταθηκαν σαν γονεις!
Ευχαριστω πολυ επισης και τις επιχειρησεις που βοηθησαν ο καθε ενας με τον τροπο του !
TATARAKIS SCRAP
STAVROU Ελαστικα – Ζαντες
Trizinia Flowers
Stay Gold
Aθλοραμα
OknaDom>>

 

Στην 2η θέση της Ν ο  Μ. Ξανθάκος με το Civic Type-R. Τρίτος γενικής ήταν ο Ε. Παναρίτης με Evo IX. Στην 4η θέση ο Χρήστος Παλαιολόγος και αυτός με Μistubishi EVO IX.

Στη Ν2 νικητής ήταν ο Π. Σμυρναίος με 106 Rallye, και στην 2η θέση ο δικός μας Μάκης Σούκουλης με Peugeot 106 s16 της Soukoulis Service

Η Ομάδα Α με 6 συμμετέχοντες είχε νικητή τον Γ. Θανάση με το Εvo VIII της Kirkos Racing. Ακολουθήθηκε από τους Α. Μητσάκο με 106 S 16 και Σ. Χαρμαντά με BMW M3.

Η Ομάδα Ε είχε νικητή τον “Bakonick” με την πανέμορφη Corolla AE86. Ο ίδιος οδηγός ήταν πρώτος στην Ε11. Πίσω του και πρώτος στην Ε10 ο Ν. Μπόμπης με 106 S 16 με τρίτο στην γενική της Ε τον Κ. Θέο με το Golf Mk 2. 5η στην Ε και 1η στην Ε12 η μια από τις δυο γυναίκες οδηγούς του αγώνα, η Θ. Χόνδρου με το ξεχωριστό Sierra Cosworth.

Στην Formula Saloon, την ομάδα που κατέχει τα σκήπτρα των επιδόσεων, ο Π. Χατζημάρκος με το Evo IX ήταν πρώτος με δεύτερο τον Π. Παρθένη με ίδιο αυτοκίνητο. Τρίτος ο Ν. Παπαδόπουλος με το εντυπωσιακότατο Ford Escort Mk 2.

Αποτελέσματα 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο