ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ-TAXYTHTA

Σούκουλης Μ. , Δασκαλόπουλος Ι.& Παλαιολόγος στον Αχλαδόκαμπο!!!

Με 43 δυναμικές συμμετοχές θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου η “Ανάβαση Αχλαδόκαμπου”, ο 3ος γύρος για το ,”Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2022″.

Ανάμεσα τους και 3 αθλητές της ΑΛΑΚορινθίας 

Ο Μάκης Σούκουλης στην Ν2 με το γνωστό Peugeot 106s16 που προετοιμάζει ο ιδίος

Στην Ν4 έχουμε 2 συμμετοχές ,

Με τον Γιάννη Δασκαλόπουλο στην πρώτη του εμφάνιση. Θα οδηγήσει το <<οικογενειακό>> Mitsubishi Evo IX  του πρωταθλητή μας Νάσου Δασκαλόπουλου . Ο Γιάννης ξεκίνησε τους αγώνες από τους 2τροχους και τα Dragster αλλά τελικά φαίνεται να τον κερδίσουν οι 4τροχοι.

Στην ιδια κατηγορία και ο Χρήστος Παλαιολόγος με Mitsubishi Evo IX και αυτός , πιστός στο ραντεβού του Αχλαδόκαμπου αφού κάθε χρόνο είναι από τους αγώνες που επιλέγει.

Το μενού διαθέτει μεγάλες μάχες σε όλες τις Ομάδες και Κλάσεις. Στην FST επτά δυνατά όσο και δύστροπα αγωνιστικά αυτοκίνητα, θα διεκδικήσουν την απόλυτη επίδοση της ημέρας, με τον Π. Χατζημάρκο να θέλει να πρόσθεσει μια ακόμα στις νίκες του για φέτος. Στην FSA ο Ν.Παπαδόπουλος με το θηριώδες Escort θα προσπαθήσει να κάνει και πάλι την έκπληξη.

Στην “Ομάδα Ε” ο Κ.Θέος σε νέες περιπέτειες με το ανανεωμένο GOLF της Tsourgiannis Motosport, ο οποίος θα διεκδικήσει την νίκη στην Ε12Δ.

Στη “Ν4” θα έχουμε μεγάλη μάχη με τέσσερα Mitsubishi evo IX, με παλιούς και νέους οδηγούς.

Στην Ν3 ο διεθνής μας οδηγός Μ. Ξανθάκος με το γνωστό Honda θα αξιοποιήσει τον αγώνα για ζέσταμα εξαιτίας της συμμετοχής του για μία φορά ακόμα στην Ανάβαση του Trento Bondone την επόμενη εβδομάδα στη γειτονική Ιταλία. Οι προετοιμασίες για να υποδεχτεί ο Αχλαδόκαμπος τους αθλητές μας, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση

Περισσότερα  www.assoaamotorsport.blogspot.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο