ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Υποχρεωτική Η Έκδοση Κάρτας Υγείας Από Τους Αγωνιζόμενους

Η Επιτροπή Αγώνων ανακοινώνει ότι όλοι οι αγωνιζόμενοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στους αγώνες αυτοκινήτου και karting του 2022 θα πρέπει να εκδόσουν Κάρτα Υγείας ανεξάρτητη από την αγωνιστική άδεια, και να τη φέρουν μαζί τους σε κάθε αγώνα που εκκινούν.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες και όλα τα έγγραφα που χρειάζεστε για την έκδοση Κάρτας Υγείας, καθώς και το ιατρικό ιστορικό που πρέπει να παραθέτετε στη διάθεση του γιατρού για να σφραγίζει την Κάρτα Υγείας σας.

Σημειώνεται ότι η σφραγίδα του Καρδιολόγου ή άλλου γιατρού με πιστοποίηση από το ΕΚΑΕ θα πρέπει να μπαίνει πάνω στη φωτογραφία και υποχρεωτικά στον ειδικό χώρο που προβλέπεται στην Κάρτα.

Όσον αφορά στις αγωνιστικές άδειες, για την άδεια Τύπου Α και για τις άδειες του Karting στις κατηγορίες Mini, Junior, Senior, KZ2 απαιτείται η γνωμοδότηση από δύο γιατρούς: έναν καρδιολόγο ή άλλον με πιστοποίηση του ΕΚΑΕ, και έναν οφθαλμίατρο. Για τις αγωνιστικές άδειες τύπου Β, Γ, Δ (ετήσια) και Time Attack απαιτείται γνωμοδότηση μόνο καρδιολόγου ή άλλου με πιστοποίηση ΕΚΑΕ.

Παράλληλα, στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε και την αίτηση έκδοσης Δελτίου Αθλητή, η οποία συμπληρώνεται από τον ίδιο τον αθλητή και έπειτα υπογράφεται και σφραγίζεται από τον Πρόεδρο του Σωματείου στο οποίο ο πρώτος ανήκει.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 1Β – ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ

ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ AYTOKINHTOY ΤΥΠΟΥ A & KARTING (2 ΓΙΑΤΡΟΙ)

ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ AYTOKINHTOY ΤΥΠΟΥ B + Γ + Δ ΕΤΗΣΙΑ & TIME ATTACK (1 ΓΙΑΤΡΟΣ)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΘΛΗΤΗ 2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο