DG/TRC ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΑ ΟΜΑΕ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscar 2021| RallyDiaries

Οι αγώνες Crosscar τείνουν να αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι των αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον μιας σημαντικής μερίδας κόσμου που ασχολείται με το motorsport.

Το  Πρωτάθλημα Crosscar αποτελεί μια νέα μορφή αγώνων, προκηρυγμένη από την ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 2017 με ιδιαίτερη επιτυχία και με τηλεοπτική κάλυψη. Στους αγώνες αυτούς, δικαίωμα συμμετοχής έχουν Crosscar (600 κ.εκ., 750 κ.εκ. & Οpen), οχήματα SSV,  αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών και ιστορικά.

Η ομάδα του RallyDiaries άφησε για φέτος το γνωστό Peugeot 205 GTi και συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscar 2021. Η εμπλοκή σε αυτό του είδους αγώνα, σίγουρα θα προσδώσει πολύτιμη οδηγική εμπειρία στο πλήρωμα. Ο πρώτος αγώνας διοργανώθηκε στο DiRT Park στη Χαλανδρίτσα μια πολύ τεχνική χωμάτινη πίστα. Η ομάδα μας συμμετείχε με Speedcar XTREM 600cc και οι οδηγοί Γιώργος και Κατερίνα Μπράτσου καταφεραν να τερματίσουν στην 2η και 3η θέση της κατηγορίας αντίστοιχα.

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του DiRT Park Χαλανδρίτσας που μας προετοιμάζει το Speedcar XTREM 600 αλλά και τους τοπικούς και όχι μόνο χορηγούς που μας βοηθούν να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.

Husqvarna Στρουσόπουλος – Όμηρος Στρουσόπουλος
Μουργελάς Ψωμί & Καφέ – Δημήτρης Μουργελάς
Tool-world.gr – Άρης Ζαβλάγκας
DiRT Hellenic community

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο