DG/TRC

Αλλαγή στο πρόγραμμα αγώνων του Π.Π. Crosscar EKO Racing Dirt Games

Η συνεχώς αυξανόμενη ανησυχία για τη διασπορά του Covid-19 και κατά συνέπεια τα αυστηρά μέτρα που λαμβάνονται από την κυβέρνηση για την αποφυγή μετάδοσής του, αναμενόμενα επηρεάζουν και το πρόγραμμα αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar EKO Racing Dirt Games.

Ειδικότερα, ο 4ος και τελευταίος αγώνας του θεσμού, που ήταν προγραμματισμένος για τις 19-20 Δεκεμβρίου στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, κατόπιν έγκρισης της Επιτροπής Αγώνων, θα διεξαχθεί στις 15 Νοεμβρίου, στο “Διαδρόμιο”. Παράλληλα, μετατίθεται κατά μία ημέρα νωρίτερα ο 3ος αγώνας του θεσμού και ως εκ τούτου, οι δύο τελευταίοι γύροι του Πρωταθλήματος θα διεξαχθούν στις 14 και 15 Νοεμβρίου αντίστοιχα, στο “Διαδρόμιο”.Η αλλαγή γίνεται με γνώμωνα τη μείωση -κατά το δυνατόν- των μετακινήσεων των αγωνιζόμενων και των ομάδων υποστήριξης, αλλά και για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ακύρωσης του τελευταίου αγώνα, καθώς τα μέτρα εντείνονται κάθε βδομάδα.Οι αγωνιζόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στους δύο τελευταίους αγώνες του Πρωταθλήματος, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, μέσω του ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ, σε κάθε αγώνα ξεχωριστά.Σημειώνεται ότι το Σάββατο ο αγώνας θα διεξαχθεί με αριστερόστροφη φορά και την Κυριακή με δεξιόστροφη, ενώ την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί Track Day αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες των αγώνων.

Την ευθύνη διοργάνωσης των έχει η ΑΛΑ Κορινθίας.

Χορηγός ονομασίας του θεσμού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι η premium βενζίνη EKO Greece Racing 100. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin Greece, ενώ η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού. Το περιοδικό 4Troxoi είναι χορηγός επικοινωνίας, ενώ ο θεσμός καλύπτεται τηλεοπτικά από την COSMOTE TV.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο