ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ-TAXYTHTA

Ανάβαση Πιτίτσας:Πρωταθλητής ο Βασίλης Ρέκκας

Ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Αναβάσεων με τον αγώνα του ΑΟΠ στην Πιτιστα που για μία ακόμα φορά συγκέντρωσε πολλές συμμετοχές και αρκετό κόσμο στο βουνό.

Σημαντικές επιτυχίες για τους αθλητές στην Λέσχης μας που πήραν μέρος στον αγώνα με πρώτη και καλύτερη φυσικά την κατάκτηση του τίτλου για την κατηγορία Α έως 2000 από τον Βασίλη Ρέκκα ( Saxo Vts ) . Ο Βασίλης έκανε τον καλύτερο χρόνο στην Α έως 2000 και τον 2ο χρόνο στην Ομάδα Α και έτσι είναι πρωταθλητής για το 2019 . Αξιζει το σχόλιο του Νίκου Ρέκκα : Να συμμετέχουν τα παιδιά σου σέ ένα άθλημα σε κάνει να νιώθεις υπερήφανος
Όταν όμως έχεις τον ένα πρωταθλητή ΒΑΣΙΛΗ και τον αλλο δευτεραθλητή ΒΙΚΤΩΡΑ σε Πανελλαδικό επίπεδο τότε τα συναισθήματα μπερδεύουν
Άλλο επίπεδο. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΊΣΑΤΕ

Στην ομάδα Α και στην κλάση Α5 νικητής ήταν ο Γιώργος Μπάσδελης ( Micra Kit Car ) που επέστρεψε στις αναβάσεις μετά από πολύ καιρό

Στην κλάση Ν2 ο Αλέξης Μενούνος ( Peugeot 106 s16  ) κατάφερε να ανεβεί στο 3ο σκαλί του βάθρου , Ο Πανάγγελος Ρέκκας ( Saxo Vts )στην 5η θέση. Τερματισμός και για το Χρήστο Παλαιολόγου στην Ν4 που δεν προσμέτρησε στην βαθλμολογία .

Στην κατηγορία Ε , και στην Ε11 ο Παναγιώτης Κεφαλάς ( VW Golf) τερμάτισε στην 4η θέση , στην ίδια κατηγορία είχαμε και την επιστροφή του Ανδρέα Μπάσδελη στις Αναβάσεις με το κίτρινο VW Golf αξίζει το σχόλιο του Γιώργου Μπασδελη στο facebook :

Μετά από 25 χρόνια μέσα σε μια αποθήκη και λιμένο σε κούτες, ξεκινήσαμε ένα όνειρο πού τελικά έγινε πραγματικότητα, να καταφέρουμε να το κάνουμε να ξανά τρέξει σε αγώνα. Τελικά σήμερα το καταφέραμε να τρέξει αλλά και να τερματίσει. Βέβαια όλο αυτό το χρωστάμε σε κάποιους φίλους που βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του και τις γνώσεις του. Οι δύο ποιο σημαντικοί είναι ο Manolis Katsarelias και Vasilis Rouvas που τους τρέλανα.! Από το προσωπικό του μαγαζιού μας Μπάσδελης Ι.Κ.Ε Αλέξανδρος Δέδες Nikos Nezis Tsamantas Giorgos Panos Karamanlis αλλά και από πολλούς άλλους όπως Elias Kokkonis John Garon Spiros Vorgias Panagiotis Kefalas Mixalis Marinos Vasilis Geladakis Lefteris Sotirchos. Σας ευχαριστώ όλους λοιπόν που καταφέραμε ο πατέρας μου να μπορέσει να το ξανά οδηγήσει μετά από τόσα χρόνια.

Aτυχοι του αγώνα αφού δεν κατάφεραν να τον ολοκληρώσουν οι Σούκουλης Μάκης , Δουρδούμας Παναγιώτης και Κατερίνα Μπράτσου .

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο