ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ-TAXYTHTA

Mε 10 αθλητές στην Πιτίτσα για το φινάλε των αναβάσεων

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών διοργανώνει τον 8ο και τελευταίο γύρο του Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2019 και του Πρωταθλήματος Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων, την Ανάβαση Πλατάνι «Πιτίτσα», το Σάββατο και την Κυριακή 16-17 Νοεμβρίου 2019.

Στο Πλατάνι Αχαΐας (8χλμ από την Πάτρα), με φόντο την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, οδηγοί και θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια φανταστική ανάβαση, αντάξια της ιστορίας της.

Σημαντική η παρουσία των αθλητών μας στο αγώνα της Πάτρας αφού στην  λίστα των συμμετοχών , που έφτασαν τις 81 ,υπάρχουν 10 οδηγοί της Λέσχης μας .

Η ομάδα της Νissan Μπάσδελης θα έχει 3 οδηγούς , τον Παναγιώτη Δουρδούμα με το  Micra K12 στην Ν2 , τον Γιώργο Μπάσδελη με το δυνατό Micra Kit Car στην Α5 και τον Κώστα Μπάσδελη με το νέο  VW Golf στην Ε11 στην πρώτη του εμφάνιση .!!!

Τρεις είναι και οι οδηγοί για την ομάδα της Ρέκκας Ξυλουργικά ΑΕ , που και φέτος έχει σημαντικές διακρίσεις στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων . Ο Βασίλης Ρέκκας με το Saxo Vts που πρωταγωνιστει στην κατηγορία του , ο Πανάγγελος Ρέκκας που εντυπωσιάζει στην Ν2  και ο Αλέξης Μενούνος με το Peugeot 106 s16 στην ίδια κατηγορία.

Στην ομάδα Α και στην κλάση Α8 θα αγωνιστεί ο Χρήστος Παλαιολόγος, ο αθλητής μας από το Αργος που συνήθως τον βλέπουμε στο χώμα , θα έχει στα χέρια του το λευκό Mitsubishi Evo και στόχο την διασκέδαση .

Για την 2η παρουσία της σε αγώνα ανάβασης ετοιμάζεται η κυρία της παρέας , η Κατερίνα Μπράτσου με το πανέμορφο Peugeot 205 Gti στην Ε10 , που ετοιμάζει με πολύ μεράκι η οικογένεια της .

Ακόμα μια οικογενειακή υπόθεση και η συμμετοχή του Μάκη Σούκουλη στην Ν2 με το Peugeot 106 s16 που προετοιμάζει ο ίδιος και φυσικά η Soukoulis Service.

Τις καλές εμφανίσεις θέλει να συνεχίσει και ο Παναγιώτης Κεφαλάς με το γνωστό VW Golf στην Ε11 .Η Πιτιστα είναι από τις αγαπημένες διαδρομές του οδηγού από το Κιάτο και το αυτοκίνητο που εξέλιξε η Kefalas Service στα καλύτερα του !!!

Καλή επιτυχία σε όλους

Πίνακας Συμμετοχών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο