ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΙ

Με 39 Συμμετοχές Το Ανανεωμένο 39ο Ράλλυ Παλάδιο, Let’sRally!

Είναι όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή του του 39ο Ράλλυ Παλάδιου, Let’sRally. 39 πληρώματα θα περάσουν την ράμπα της εκκίνησης με τον αγώνα να έχει ακόμα μία φορά ως επίκεντρο τη φιλόξενη πόλη της Νέας Περάμου. Ο αγώνας διοργανώνεται από τη StartLine και αναμένεται να αποτελέσει ιδανικό επίλογο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου 2018 και το Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος.
Το 39ο Ράλλυ Παλάδιο, Let’sRally επιφυλάσσει μεγάλες συγκινήσεις στην φετινή του μορφή καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του είναι ανανεωμένος και σε συνδυασμό με το νυχτερινό σκέλος αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Οι τεχνικές και γρήγορες ειδικές διαδρομές αναμένεται να εξάψουν το ενδιαφέρον των πληρωμάτων αλλά και των θεατών που θα βρεθούν στις ειδικές διαδρομές της ευρύτερης περιοχής.
Τα 39 πληρώματα που λαμβάνουν μέρος διακρίνονται για την ποιότητα και την κλάση τους κάτι το οποίο προβλέπεται να προσφέρει συγκλονιστικές μάχες για την νίκη τόσο σε επίπεδο Γενικής Κατάταξης, όσο και στις επιμέρους Κατηγορίες. Ευχάριστη νότα αποτελεί το γεγονός ότι από τα 39 πληρώματα που συμμετέχουν στον αγώνα τα 9 είναι ιστορικά που με τα περάσματά τους θα αναβιώσουν εικόνες και μνήμες μιας άλλης εποχής.
Και σε αυτό τον αγώνα συμαντικές συμμετοχές από τους Αθλητές του Σωματείου μας 
Οι ΜΠΙΣΤΑΣ Ιωάννης – ΜΠΑΚΛΩΡΗΣ Χρήστος, θα μοιραστούν ένα  MITSUBISHI Lancer EVO IX , δυναμική επιστροφή του Κιατανιώτη οδηγού για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία ,έχοντας δίπλα του τον εμπειρό Χρήστο.

Οι ΣΠΑΝΟΣ Διονύσης – ΓΚΟΤΟΒΟΣ Σωτήρης , με SUBARU Impreza Spec-C, το πλήρωμα και οι ομάδα ίσως με τις περισσότερες συμμετοχές φέτος σε αγώνες 

Ο ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ Ιωάννης με τον  ΚΑΣΙΜΙΩΤΗ Μιχαήλ με PEUGEOT 106 S16, ο Γιάννης μπορεί να ζει στο εξωτερικό αλλά καταφέρνει να ξεκλεβει χρόνο και να κάνει επιλεκτικά κάποιους αγωνες. 
και στα Ιστορικά 

 Οι ΜΑΝΔΡΟΥΚΑΣ Ελευθέριος με τον δικό μας  ΤΣΑΔΑΡΗ Νικόλα και την κορυφαία   PORSCHE 911 Carrera 3.0. 
Πίνακας Συμμετοχών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο