ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ-TAXYTHTA

Πάμε Πιτίτσα με Αφούς Ρέκκα & Σούκουλη !!!

Ο ΑΟΠ (Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πάτρας) το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου διοργανώνει την θρυλική Ανάβαση Πλατάνι ¨Πιτίτσα¨, που είναι ο τελευταίος γύρος του Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2018 και του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος.
 Με φόντο πλέον την σύγχρονη κρεμαστή γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» ο ΑΟΠ θα μας φέρει μνήμες από το παρελθόν αφού το 2018 η Ανάβαση Πλατάνι -Πιτίτσα συμπληρώνει 45 χρόνια ζωής. Νίνο, Σαλιάρης, Σιρόκο, Ιαβέρης, Μοσχούς, Κύρκος είναι μερικά από τα ονόματα που έχουν γραφτεί στον πίνακα των νικητών, μιας από τις παλαιότερες Αναβάσεις της Ελλάδας.
 Ο αριθμός των συμμετοχών έφτασε τις 88 αφού, τα Πρωταθλήματα στην πλειοψηφία των Ομάδων και των Κλάσεων είναι ανοιχτά και μετά το τέλος της Μοσχοκαρυάς. Στην μεγάλη κατηγορία της Formula Saloon όλοι οι διεκδικητές θα δώσουν το παρόν, αφού η μάχη του τίτλου είναι ζεστή, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τις πιο κάτω θέσεις του βάθρου. Ίσως εδώ δούμε και μια συμμετοχή έκπληξη, που θα συζητηθεί αρκετά. Στην Ομάδα Α η δεύτερη και η τρίτη θέση είναι ανοιχτές και προβλέπετε να τραβήξει το ενδιαφέρον αφού οι κατηγορίες Α6 και Α7 έχουν αρκετούς διεκδικητές για το βάθρο. Η Ομάδα Ν και η Ομάδα Ε είναι καιαυτές ανοιχτές σχεδόν σε όλα τα επίπεδα και οι μάχες αναμένονται συναρπαστικές.

 
Από την Λέσχη μας φυσικά το παρών θα δώσουν οι Αφοι Ρέκκα , ο ΡΕΚΚΑΣ  ΒΙΚΤΩΡΑΣ με CITROEN SAXO VTS στην  N2, και ο ΡΕΚΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ με  CITROEN SAXO VTS στην A6.Στην μικρή κατηγορία θα δούμε και τον ΕΥΘΥΜΗ ΣΟΥΚΟΥΛΗ με PEUGEOT 106 S 16.

Θυμίζουμε πως το Πλατάνι Αχαΐας βρίσκεται μόλις 8χλμ από το ιστορικό κέντρο της Πάτρας και αυτό είναι το έναυσμα για μία ακόμη Ανάβαση Πιτίτσας με χιλιάδες θεατές
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο