ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΙ

Το Ράλλυ Κορίνθου επιστρέφει !!!

Το Ράλλυ Κορίνθου επιστρέφει στο Πρωτάθλημα μετά από 6 χρόνια απουσίας, και η οργανωτική επιτροπή ετοιμάζει ένα αγώνα αντάξιο του ονόματος του.
Του ονόματος του που για φέτος αλλάζει, μετά από απόφαση των 2 σωματείων που το διοργανώνουν, ο αγώνας θα ονομαστεί Ράλλυ Καίτη Κυρίτση .
Η Α.Λ.Α.Κορινθίας & η Α.Λ.Α θέλουν να τιμήσουν έτσι την Καίτη Κυρίτση που ήταν από τους ιδρυτές της Λέσχης της Αθήνας αλλά και μέντορας για την Λέσχη της Κορίνθου. Άλλωστε η Κυρία Καίτη , όπως όλοι την προσφωνούσαμε ήταν και αυτή που έκανε πράξη για πρώτη φορά την συνεργασία των 2 σωματείων το 2004 με το 8ο Ράλλυ Κορίνθου & 32ο Μαύρο Ρόδο , αγώνας που ουσιαστικά έβαλε τον αγώνα μας στο Πρωτάθλημα Ελλάδας για πρώτη φορά.
Το Ράλλυ Κ.Κυρίτση είναι ο 5ος αγώνας του 54ο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Χωμάτινων Ράλλυ 2018 ( Ράλλυ Κορίνθου) που έχει προκηρύξει η Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ ενώ προσμετρά στο Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων & στο Κύπελλο Χώματος 2018 ( Ράλλυ Μαύρο Ρόδο) .
Στις 3-4 Νοεμβρίου η πόλη της Κορίνθου θα αποτελέσει για πάλι το κέντρο του αγώνα .Οι ειδικές διαδρομές του αγώνα θα είναι 2 στον αριθμό που θα γίνουν από 3 φορές για τον αγώνα του πρωταθλήματος και από 2 φορές για τον αγώνα του Κυπέλλου και τα Ιστορικά.
Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα δουλεύει για να παρουσιάσει έναν αγώνα προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής ,με έξυπνο σχεδιασμό πρωτοποριακό , οικονομικό , με εύκολες αναγνωρίσεις που πιστεύουμε θα ικανοποιήσει αγωνιζόμενους αλλά και θεατές .
Επισκεφτείτε το επίσημο site του αγώνα www.rallykorinthou.gr για συνεχή ενημέρωση .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο