ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΙ

MyKteo 6ο Φθινοπωρινό Ράλλυ 2018: Νίκη Και Τίτλος Για Τους Μπαντούνα-Σούκουλη!

Από αμφίρροπες μάχες στην κορυφή χαρακτηρίστηκε το MyKteo 6ο Φθινοπωρινό Ράλλυ που διαδραματίστηκε στις ακροπολικές ειδικές διαδρομές, Βωξίτες και Καρούτες. Χαρακτηριστικό της κόντρας ήταν το γεγονός πως τρία διαφορετικά πληρώματα κέρδισαν τις πέντε ειδικές διαδρομές του αγώνα, ο οποίος διεξήχθη με επίκεντρο την Ιτέα. Ο προτελευταίος γύρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος ράλλυ χώματος απέσπασε τα θετικά σχόλια των αγωνιζομένων, οι οποίοι έμειναν ικανοποιημένοι από την οργάνωση του αγώνα, παρά την ακύρωση της τέταρτης ειδικής διαδρομής για λόγους ασφαλείας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο αγώνας ανέδειξε τους φετινούς Πρωταθλητές Ελλάδος! Κερδίζοντας μόλις μία από τις πέντε ειδικές διαδρομές του αγώνα, οι Γιάννης Μπαντούνας-Κωνσταντίνος Σούκουλης ήταν αλάνθαστοι με το Mitsubishi Lancer Evo VI, κατακτώντας την πρώτη θέση στο MyKteo 6ο Φθινοπωρινό Ράλλυ και συνάμα τον τίτλο του Πρωταθλητή. Το δίδυμο με την επίδοσή του στη δεύτερη ειδική διαδρομή κατάφερε να πάρει την πρωτοπορία και έκτοτε δεν κοίταξε πίσω του!
Δεύτεροι τερμάτισαν οι Ιορδάνης Σερδερίδης-Frederic Miclotte με το Skoda Fabia R5, οι οποίοι αν και πίεζαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν το ρυθμό των νικητών. Ο πρωταθλητής του WRC Trophy έμεινε ευχαριστημένος από την άψογη διοργάνωση και τον ενθουσιασμό των φιλάθλων στο βουνό και ανυπομονεί για την επόμενη εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους.
Το βάθρο συμπλήρωσαν οι έτεροι διεκδικητές του πρωταθλήματος, Γιώργος Κεχαγιάς-Βασίλης Μπασιούκας. Το πλήρωμα στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με το Ford Fiesta R5 χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής στο νέο του γραφείο, ανέβασε ρυθμό από τα μέσα της ημέρας και έπειτα και επικράτησε στις 3 τελευταίες ειδικές διαδρομές του αγώνα. Παρά το γεγονός πως το πρωτάθλημα έχει κριθεί πλέον, οι Κεχαγιάς-Μπασιούκας θα δώσουν κανονικά το παρών στο Ράλλυ Κορίνθου που ρίχνει την αυλαία στο θεσμό, προς τέρψιν των θεατών.

 
Τέταρτοι ολοκλήρωσαν οι Κωνσταντίνος Σαμαράς-Στέλιος Χαλδαίος με το Mitsubishi Lancer Evo IX που είχαν έναν απροβλημάτιστο αγώνα, εμπρός από τους Γιώργο Κλουβάτο-Ανδρέα Βλαχογένη (Mitsubishi Lancer Evo IX) στην επιστροφή τους στην ενεργό δράση.

 
Aξίζει να σημειώσουμε ότι το βάθρο της C2 ήταν υπόθεση των  αθλητών της Α.Λ.Α.Κορινθίας, αφού από τους 6 νικητές οι 5 είναι αθλητές μας. 

Τέλος ακόμα μια κάλη εμφάνιση και για τον Παναγιώτη Ισμαήλο με τον δικός Χρήστο Μπακλώρη παρά τα προβλήματα με την εξάτμιση του  Mitsubishi Lancer Evo. Άτυχοι οι Σπανός-Γκότοβος που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα.  
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 
Επόμενος αγώνας το δικό μας Ράλλυ Κορίνθου 3-4 Νοεμβρίου 
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο