ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ

Hπειρωτικό 2017 με Σπανό , Χαλδαίο & Μουρίκη

Με 39 συμμετοχές θα διεξαχθεί ο αγώνας της Ηπείρου, με τον οποίο συνεχίζεται το Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Βορείου Ελλάδος.
Το 23ο Ηπειρωτικό Ράλλυ “Autotest” διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο “ΕΛ.Ε.Τ.Α.” και αποτελεί το καλοκαιρινό ραντεβού των φίλων των ράλλυ στην περιοχή, όντας ο 3ος γύρος του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Βορείου Ελλάδος. Ο αγώνας θα ξεκινήσει σε κλίμα γιορτής, το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιουλίου από την Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων, όπου και θα τερματίσει το μεσημέρι της Κυριακής 9 Ιουλίου. Ενδιάμεσα, την Κυριακή 9 Ιουλίου, τα 39 πληρώματα θα έχουν αγωνιστεί 3 φορές σε δύο Ειδικές Διαδρομές (Δωδώνη, Μάρμαρα) συνολικού μήκους 55,29 χιλιομέτρων.
Όσον αφορά στις συμμετοχές, αυτές είναι πολλές και καλές, αφού αρκετοί συνδυασμοί θα διεκδικήσουν τη νίκη τόσο στη Γενική Κατάταξη, όσο και στην F2. Οι πρωταγωνιστές των ασφάλτινων ράλλυ, θα αναμιχθούν με τοπικά πληρώματα που συνδυάζουν γνώση του δρόμου με ταχύτητα, σε ένα κοκτέιλ από το οποίο κερδισμένοι θα βγουν οι θεατές, αφού τα περάσματα των αγωνιστικών αυτοκινήτων θα χαρίσουν όμορφο θέαμα.
Την Α.Λ.Α.Κορινθίας θα εκπροσωπήσουν 3 αγωνιστικές ομάδες με 6 Αθλητές μας αναλυτικά :

 Oι ΣΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ – ΓΚΟΤΟΒΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ με το SUBARU IMPREZA SPEC C στην  C2/N4, επελέψαν τον αγώνα των Ιωαννίνων μετά το Αττικό & φυσικά το Ακρόπολις που έχουν πάρει μέρος φέτος. 

Οι ΧΑΛΔΑΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ – ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ με  CITROEN C2 GT στην C5/A6, μετά την πολύ καλή τους εμφάνιση στο Rally Filippos στόχο έχουν την F2 και φυσικά την νίκη στην κλάση τους. 

και τέλος οι ΜΟΥΡΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΤΣΙΒΟΣ ΑΡΗΣ με το νέο τους HONDA CIVIC TYPE R (FN2) στην  C3/Α7, κάνουν τον δεύτερο τους αγώνα για φέτος με στόχο την εξοικείωση με το νέο αυτοκίνητο και φυσικά την διασκέδαση . 
Ο αγώνας διεξάγεται με τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Ιωαννίνων, των Δήμων Ιωαννιτών και Δωδώνης, των Πνευματικών Κέντρων Ιωαννίνων και Δωδώνης καθώς επίσης και του Π.Ε.Α.Κ. Ιωαννίνων.
Συμμετοχές

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο