ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ

Seajets 37ο Ράλλυ Παλάδιο: Mε 5 αθλητές μας

Οι προετοιμασίες για τον αγώνα είναι  στην τελική ευθεία, με 45 πληρώματα να ετοιμάζονται για το αγωνιστικό ραντεβού του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου στη Νέα Πέραμο Μεγάρων.
Το Seajets 37ου Ράλλυ Παλάδιο, που θα έχει ως επίκεντρο την Νέα Πέραμο Μεγάρων και διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο “Start Line”. Ο αγώνας έχει ως Χορηγό Ονομασίας την εταιρεία Seajets, που βρίσκεται πάντα δίπλα στον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, είναι μονοήμερος και περιλαμβάνει 7 Ειδικές Διαδρομές, μήκους 50,36 χιλιομέτρων.
Στο Seajets 37ου Ράλλυ Παλάδιο θα πάρουν μέρος οι αθλητές μας
bozionelos
ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ Ιωάννης – ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ Ευάγγελος FORD Escort MKII
spanos
ΣΠΑΝΟΣ Διονύσης – ΓΚΟΤΟΒΟΣ Σωτήρης SUBARU Impreza Spec-C
ts
Και οι ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ Ιωάννης – ΚΑΣΙΜΙΩΤΗΣ Μιχάλης PEUGEOT 106 S16
Το Seajets 37ο Ράλλυ Παλάδιο προσμετρά σε δύο σημαντικούς θεσμούς των ελληνικών αγώνων, αφού αποτελεί τον 5ο και τελευταίο γύρο του Περιφερειακού Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος, ενώ θα είναι ταυτόχρονα η τελευταία φετινή συνάντηση, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 45 και διακρίνονται για την ποιότητά τους, καθώς οι μάχες για τη νίκη, τόσο σε επίπεδο Γενικής Κατάταξης, όσο και στις επιμέρους Κατηγορίες, αναμένονται συναρπαστικές. Η ποιότητα των πληρωμάτων, εγγυάται και το θέαμα για τους θεατές που θα βρεθούν στις Ειδικές Διαδρομές του αγώνα, που είναι οι διαδρομές Άνω Αλεποχώρι (5,06 χιλιόμετρα), Νέος Άγιος Ιωάννης (8,15 χιλιόμετρα) και Μελετάκι (7,98 χιλιόμετρα), με τις δύο πρώτες να διεξάγονται από δύο φορές και την τρίτη, να έχει προγραμματιστεί για 3 περάσματα.
Το Αθλητικό Σωματείο “Start Line”, θέλοντας να αναδείξει το κοινωνικό πρόσωπο των αγώνων, καθώς ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός οφείλει να είναι ενεργός μέσα στο κοινωνικό γίγνεσθαι, θα φιλοξενήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα, δράση για την Οδική Ασφάλεια. Πιο συγκεκριμένα, η Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων “Α.Ο. Κούρος”, με επικεφαλής τον κύριο Σωτήρη Γιαννόπουλο, θα βρίσκεται στον χώρο του σέρβις παρκ στη Νέα Πέραμο, διανέμοντας ενημερωτικό υλικό στους θεατές, τα μέλη των ομάδων και τα πληρώματα σχετικά με την Οδική Ασφάλεια και την Κυκλοφοριακή Αγωγή. Το κεντρικό μήνυμα της ενημέρωσης θα είναι “Δεν τρέχω στην Πόλη μου” και αφορά στην αναγκαιότητα μείωσης των ορίων ταχύτητας εντός κατοικημένων περιοχών, από 50 σε 30 χιλιόμετρα/ώρα.
Η Οργάνωση ενός ακόμη Ράλλυ Παλάδιο, δε θα μπορούσε να προχωρήσει δίχως την θερμή υποστήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κάτι που συμβαίνει φέτος για ακόμη μια φορά. Το Seajets 37ο Ράλλυ Παλάδιο, τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων, έχοντας ταυτόχρονα την υποστήριξη του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, της Δημοτικής Κοινότητας και του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Περάμου.
Seajets 37ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ – ΠPOΓPAMMA
Διοικητικός έλεγχος & Έλεγχος Εξακρίβωσης: Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, (ώρα 17:00-20:00 στο Ι.ΚΤΕΟ “Mr KTEO”, Γέφυρα Ασπροπύργου)
Διανομή εντύπων και αριθμών συμμετοχής: Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, (ώρα 17:00-20:00 στο Ι.ΚΤΕΟ “Mr KTEO”, Γέφυρα Ασπροπύργου)
1η Συνεδρίαση Αγωνοδικών: Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, ώρα 20:30 (ΚΤΕΟ Ασπροπύργου)
Δημοσίευση πίνακα εκκινούντων/ωράρια εκκίνησης: Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, ώρα 21:00 (ΚΤΕΟ Ασπροπύργου)
Εκκίνηση αγώνα: Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ώρα 09:00 (Λιμάνι Νέας Περάμου Μεγάρων)
Τερματισμός αγώνα: Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ώρα 16:08 (Λιμάνι Νέας Περάμου Μεγάρων)
Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 5 Νοεμβρίου (Χώρος τερματισμού)
Ανακοίνωση Κατάταξης: Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ώρα 17:45 (Γραμματεία)
Απονομή Επάθλων: Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ώρα 18:30 (Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Περάμου)
 
Προσβάσεις Θεατών
Συμμετοχές
Παλαιότεροι Νικητές
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο