ΚΥΠΕΛΟ ΧΩΜΑΤΟΣ

Με 7 αθλητές η Α.Λ.Α.Κορινθίας στο Λουτράκι

Η συνέχεια για το Κύπελλο Χώματος θα δοθεί την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, με το 2ο Ράλλυ Σπριντ ΑΣΜΑ που συγκέντρωσε 33 συμμετοχές!
Το 2ο Ράλλυ Σπριντ ΑΣΜΑ, διοργανώνεται από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ) στην περιοχή του Λουτρακίου και σηματοδοτεί την επιστροφή των χωμάτινων αγώνων στη δράση. Οι 33 συμμετοχές διακρίνονται για την ποιότητά τους, αφού τουλάχιστον 3 πληρώματα αναμένεται να διεκδικήσουν τη νίκη στη γενική κατάταξη, την ώρα που αντίστοιχο θα είναι το επίπεδο συναγωνισμού και στην Κατηγορία F2.
Πέραν των Γιάννη Μπαντούνα-Κώστα Σούκουλη (Mitsubishi Lancer EVO VI, C2-A8) και Κωνσταντίνου Χαλιβελάκη-Μάριου Τσαούσογλου (Mitsubishi Lancer EVO IX, C2-N4) που επικράτησαν στον δεύτερο και πρώτο φετινό γύρο του Κυπέλλου αντίστοιχα, με ενδιαφέρον αναμένεται η συμμετοχή των Λεωνίδα Κύρκου-Γιώργου Πολυζώη (Mitsubishi Lancer EVO IX, C2-N4), που επιστρέφουν για να υπερασπιστούν τη νίκη τους στο περσινό, 1ο Ράλλυ Σπριντ ΑΣΜΑ.0005 PALAIOLOGOS - SELLIS
Όσον αφορά στις κατηγορίες, πιο δημοφιλής από πλευράς συμμετοχών είναι η C2 που εφοδιάζει τον αγώνα με 12 συμμετοχές ,σε αυτή και ο δικός μας Χρήστος Παλαιολόγος με το Mitsubishi Lancer EVO VIII , ενώ η C6 παρέχει στο 2ο Ράλλυ Σπριντ ΑΣΜΑ 11 αυτοκίνητα, και εδώ έχουμε τους Τούσουλη-Γκουριώτη ( Toyota Yaris). Με ενδιαφέρον αναμένεται και η μάχη της C3 η οποία συγκέντρωσε 7 συμμετοχές,φαβορί το πλήρωμα της Λέσχης μας Μποζιονέλος-Παναρίτης ( Ford Escort MK2) αλλά και οι Αναγνωστάκος – Μπακλώρης (MG ZR 160), τη στιγμή που στο πλαίσιο της C4 συμμετέχει 1 πλήρωμα και στην C5 θα λάβουν μέρος 2 συνδυασμοί.
0001 BADOUNAS - SOUKOULIS
 
Ο Τεχνικός έλεγχος των πληρωμάτων που προέρχονται από την Αττική θα διεξαχθεί την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου (17:00-19:00) στο Ι. ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας, ενώ τα πληρώματα εκτός Αττικής θα περάσουν από τον Τεχνικό Έλεγχο το πρωί τις Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου (08:00-09:00) στο γραφείο ΕΛΠΑ του Ισθμού. Το αγωνιστικό μενού περιλαμβάνει δύο περάσματα από την Ειδική Διαδρομή “Λουτράκι-Κινέττα”, η οποία φέτος έχει νέα χάραξη και μήκος 16,9 χιλιομέτρων.
day2_hrc00004Συγκεκριμένα, η διαδρομή παραμένει ίδια για τα πρώτα 12,7 χιλιόμετρα, όμως τα τελευταία 4,2 χιλιόμετρα διαφοροποιούνται, αφού ο τερματισμός βρίσκεται στον συνοικισμό του Αγίου Νικολάου. Το επίκεντρο του αγώνα θα βρίσκεται στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, λίγο μετά τον Ισθμό Κορίνθου, στον κεντρικό δρόμο προς Λουτράκι.
bozio_oly2016Όλα είναι έτοιμα λοιπόν για την επιστροφή στις χωμάτινες επιφάνειες, με το 2ο Ράλλυ Σπριντ ΑΣΜΑ να προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον, με συναγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες και θέαμα για τους θεατές που θα βρεθούν στη δημοφιλή Κινέττα για να απολαύσουν αγωνιστικά περάσματα
Οι Συμμετοχές
[gview file=”https://www.alak.gr/wp-content/uploads/2016/09/2016_KX_3_ASMA_Entries.pdf”]

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο