ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ

Nikon-Ανδριανόπουλος οι νικητές του Rally Aλμυρού

Mεγάλοι νικητές του αγώνα οι «NIKON”  και Γρηγόρης Ανδριανόπουλος με το Mitsubishi Lancer Evo IX,οι Αθλητές μας  κατάφεραν  να είναι οι 1οι νικητές του νέου αγώνα που διοργανώθηκε από τον Όμιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας. 
Το Rally Αλμυρός 2016 φάνηκε πως κέρδισε το στοίχημα της διοργάνωσης, καθώς όλοι ανεξαρτήτως οι συμμετέχοντες δήλωσαν πως ευχαριστήθηκαν τον αγώνα, τις δύο ειδικές διαδρομές και τις δύο ημέρες του αγώνα –Σάββατο και Κυριακή- ενώ έδωσαν την υπόσχεση πως τον επόμενο χρόνο το ραντεβού τους στο Rally Αλμυρός 2016 θα ανανεωθεί.
 
Ο Νikon είπε μετά τον αγώνα
«Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή, όπως και οι ειδικές διαδρομές και είμαστε χαρούμενοι που για πρώτη φορά στον Αλμυρό κερδίσαμε τον αγώνα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την πορεία μας στο Rally Αλμυρός. Βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στη γενική κατάταξη και πήραμε την πρωτιά στον Αλμυρό. Τώρα συνεχίζουμε με το Κύπελλο Πελοποννήσου με το Rally Αλμυρός να μας δίνει το δικαίωμα να πραγματοποιήσουμε έναν αγώνα εκτός Πελοποννήσου. Ελπίζουμε για το καλύτερο».
geniki
 
Οι Γιάννης Πλάγος και Άλκης Ρέντης κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη με Honda Civic Type-R. Παρόλα αυτά η διάθεσή τους στη λήξη του αγώνα ήταν ανεβασμένη. «Ο αγώνας ήταν πάρα πολύ καλός. Το Σάββατο γλιστρούσε η ειδική, όμως σήμερα ήταν καλύτερα. Είχαμε ένα πρόβλημα, καθώς στην ειδική Νηές έσπασε ένα μπαράκι στο πίσω δεξιά ψαλίδι και χάσαμε κάποιο χρόνο. Δεν υπάρχει καμία απογοήτευση για τη 2η θέση. Πάθαμε μια ζημιά κι ήρθε έτσι το αποτέλεσμα. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Ο «ΝΙΚΟΝ» με τον Γρηγόρη Ανδριανόπουλο που τερμάτισαν πρώτοι έχουν ένα πάρα πολύ δυνατό τετρακίνητο αυτοκίνητο. Εμείς φέραμε το αυτοκίνητό μας στο τερματισμό κι αυτό θέλαμε. Αναφορικά δε με τη διοργάνωση, αυτή ήταν πάρα πολύ καλή, οι διοργανωτές και οι άνθρωποι που στελέχωσαν τον αγώνα έδειξαν μεγάλο ζήλο κι ελπίζουμε στο μέλλον να δείξουν πολύ μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα», σημείωσαν χαρακτηριστικά.
 
Οι τρίτοι της γενικής κατάταξης Ανδρέας Ντόφης και Μάριος Τσαούσογλου με Mitsubishi Lancer Eco VIIIανέφεραν για την πορεία του στον αγώνα αλλά και για την οργάνωσή του τα παρακάτω: «Έγινε μεγάλη προσπάθεια από την Λέσχη για τον αγώνα και η περιοχή ήταν πολύ φιλόξενη. Χρειάζονται κάποιες διορθώσεις στα σημεία, όμως πιστεύω ότι θα γίνουν. Σε ότι αφορά εμάς δεν ξεκινήσαμε καλά την πρώτη ημέρα του αγώνα, η πρώτη ειδική γλιστρούσε, προερχόμαστε από μία έξοδο στον προηγούμενο αγώνα και πήγαμε λίγο συντηρητικά, μετά ανεβάσαμε ρυθμό δεν ήταν όμως αρκετό. Πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε για τη συνέχεια του κυπέλλου και προχωράμε».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο