ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΙ

33ο "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς" Ράλλυ Φθιώτιδος με Σπανό και Παλαιολόγο

Όλα είναι έτοιμα για τον 5ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, που θα διεξαχθεί στις 25-26 Ιουνίου υπό τη διοργάνωση του Αθλητικού Σωματείου “Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας” (Α.Λ.Α.Λ.) και συγκέντρωσε 32 συμμετοχές.
Στον αγώνα θα παρουν μέρος και οι αθλητές μας
day2_hrc00002
ΣΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ – ΓΚΟΤΟΒΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ (SUBARU IMPREZA SPEC-C)
0005 PALAIOLOGOS - SELLIS
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (MITSUBISHI EVO VIII)
day2_hrc00004
και σε επίπεδο συνοδηγών ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΚΛΩΡΗΣ στα δεξια του Αναγνωστάκου με το δυνατό MG ZR 160.
Η πλειονότητα των πρωταγωνιστών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ που έχουν συμμετάσχει στους χωμάτινους αγώνες του θεσμού ως τώρα θα βρεθούν και στην Λαμία, η οποία θα αποτελέσει το επίκεντρο για ακόμη ένα Ράλλυ Φθιώτιδος. Οι Κατηγορίες C2 και C3 είναι οι πιο πολυπληθείς, εφοδιάζοντας τον αγώνα με 10 συμμετοχές έκαστη. Επιπροσθέτως, η λίστα συμμετεχόντων  περιλαμβάνει ακόμη από 2 πληρώματα στις C4 και C5, καθώς και ένα πλήρωμα με αυτοκίνητο 4Χ4 που εντάσσεται στην Τ8.
Το 33ο “Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς” Ράλλυ Φθιώτιδος περιλαμβάνει 5 ειδικές διαδρομές που θα διεξαχθούν το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου, ενώ επίκεντρο του αγώνα θα είναι ο χώρος της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας (Π.Ε.Λ.) που θα στεγάσει το Service Park. Η εκκίνηση θα δοθεί το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιουνίου στις 17:45, με τα αυτοκίνητα να κατευθύνονται προς τον χώρο του ΧΥΤΑ Λαμίας, όπου και θα διεξαχθεί η Υπερειδική Διαδρομή του αγώνα, μήκους 3,7 χιλιομέτρων. Έπειτα θα επιστρέψουν στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας για σέρβις και διανυκτέρευση, με το κυρίως μέρος του αγώνα να διεξάγεται την Κυριακή 26 Ιουνίου και να περιλαμβάνει 2 περάσματα από τις Ειδικές Διαδρομές “Ελευθεροχώρι” μήκους 17,87 και “Ρεγγίνι-Καρυά” μήκους 18,52 χιλιομέτρων, συνθέτοντας έτσι έναν αγώνα συνολικού μήκους 76,48 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Ο Τερματισμός, θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας στις 15:32.
Το “Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς” είναι ξανά  Χορηγός Ονομασίας του αγώνα και παράλληλα, θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του τον Τεχνικό Έλεγχο. Επιπλέον, τον αγώνα στηρίζουν ως Χορηγοί οι εταιρείες “Pazonen-Ανταλλακτικά”, “Peugeot Autokar”, “Epic Energy” και “My-Track Real Time GPS Tracking Systems”, με την τελευταία να φροντίζει για την ασφάλεια των πληρωμάτων, μέσω της διαρκούς ηλεκτρονικής παρακολούθησής τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σημειώνεται πως οι  Υποστηρικτές του αγώνα, όπως η εταιρεία παραδοσιακών προϊόντων “Παπαδήμας”, η εταιρεία εμφιάλωσης Μεταλλικού Νερού “Ιόλη” και ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στυλίδας, θα προσφέρουν τα προϊόντα τους στα πληρώματα κατά τη διάρκεια του διημέρου.  Όπως σε κάθε άλλη περίπτωση, τόσο ο Δήμος Λαμιέων, που είναι ο Μεγάλος Οικοδεσπότης του αγώνα, όσο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας βρίσκονται δίπλα στην Οργανωτική Επιτροπή, έχοντας μάλιστα τον πολύ σημαντικό ρόλο του συνδιοργανωτή.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο