ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ-TAXYTHTA

Aνάβαση Κύμης : 3os στην Ν2 ο Παναγουλόπουλος

Ο 3ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, έλαβε χώρα το διήμερο 14-15 Μαΐου στην φιλόξενη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό Κύμη, με τους οδηγούς να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ευχαριστήσουν τους θεατές που παρακολούθησαν τον αγώνα.
Τη διοργάνωση της Ανάβασης Κύμης, που φέτος είχε ως Χορηγό Ονομασίας την Seajets, ανέλαβε για ακόμη μια χρονιά το Αθλητικό Σωματείο “Start Line”. Ο συγκεκριμένος αγώνας, που συγκέντρωσε 76 συμμετοχές και διεξήχθη στην Κύμη για 14η φορά, έχοντας πια γίνει θεσμός τόσο για την Τοπική Κοινωνία όσο φυσικά και για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων, συγκεντρώνοντας για ακόμη μια φορά μεγάλο πλήθος θεατών.
H Aανάβαση Κύμης ήταν ο 2ος αγώνας για τον δικό μας Δήμο Παναγουλόπουλο ( Citroen Saxo vts) που αγωνίζεται στην δύσκολη και πολυπληθή Ν2, ο Δήμος παρά τα προβλήματα κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση (Ν2) και να πάρει τους πρώτους πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος
Ο Κορίνθιος οδηγός μας σχολιάζει τον αγώνα:
Ο αγώνας είχε πολλές δυσκολίες για μας το Σάββατο στα δοκιμαστικά στο τελευταίο πέρασμα το αυτοκίνητο έπαθε ζημιά στο βολάν και στο δίσκο 200 μέτρα πριν το τερματισμό και  με σβηστό το αμάξι τερμάτισα με χρόνο 2.13.6, ενώ μέχρι εκέι ο χρόνος ήταν πολύ καλός. Μετά από αυτό τον λόγο είχε η ομάδα  οι Νίκος Χρυσάφης, Μαριος Λυμπεροπουλος ,Κώστας Σουκουλης, Κώστας Μπαλτας και  Μάκης Σουκουλης επισκεύασαν και ετοίμασαν το αυτοκίνητο μέχρι τις 2 το βράδυ!
Στην δοκιμή που έκανα την νύχτα , πατινάριζε οπότε απογοητεύτηκα  πρωί ανέβηκα λίγο επιφυλακτικά και έκανα πρώτο χρόνο στο split αλλά μου γύρισε στην προτελευταία στροφή και έχασα χρόνο στο δεύτερο λίγο μαζεμένα για να πάρουμε θέση. Oλα καλά είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου και φυσικά τους χορηγούς μου.
13233290_667803856691685_63296134_n

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο