ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ-TAXYTHTA

Πάμε Κύμη με Δήμο & Θανάση

Η συνέχεια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων θα δοθεί το διήμερο 14-15 Μαΐου στην φιλόξενη Κύμη, με έναν αγώνα που συγκέντρωσε 76 συμμετοχές! Αναμεσά τους και 2 συμμετοχές της Α.Λ.Α.Κορινθίας .
Ο Δήμος Παναγουλόπουλος με το Citroen Saxo VTS που στην Ριστώνα εδειξε τις ικανότητες του και σίγουρα στην 2 συμμετοχή του στο πρωτάθλημα Αναβάσεων έχει υψηλότερους στόχους και ο Θανάσης Τσιμούρτας με Toyota Yaris που από τα Ράλι κάνει  την πρώτη του προσπάθεια  σε ανάβαση .
tsimourtas
Πρόκειται για τον 3ο γύρο του φετινού Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο “Start Line” και πραγματοποιείται για 14η φορά στην περιοχή. Οι πρωταγωνιστές του θεσμού θα βρεθούν στην Κύμη και αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους πολλούς θεατές, που κάθε χρόνο κατακλύζουν την δημοφιλή διαδρομή των 52 στροφών.
Επανερχόμαστε στον πίνακα συμμετεχόντων, όπου πιο δημοφιλής κατηγορία είναι αυτή των Ιστορικών Αυτοκινήτων, που εφοδιάζει τον αγώνα με 21 συμμετοχές, τη στιγμή που η Κατηγορία Α προσφέρει 19 αυτοκίνητα και η Κατηγορία Ν προσφέρει 17 αυτοκίνητα. Τέλος, η Κατηγορία Ε συγκέντρωσε 13 συμμετοχές, ενώ η εντυπωσιακή Formula Saloon μπορεί να έχει συγκεντρώσει 6 συμμετοχές, ωστόσο όλοι οι οδηγοί της εν λόγω κατηγορίας αναμένεται να συγκεντρώσουν πάνω τους πολλά βλέμματα, χάρη στα γρήγορα περάσματα και τα εντυπωσιακά αυτοκίνητά τους.
Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος η Τοπική Κοινωνία έχει αγκαλιάσει το αθλητικό γεγονός, τόσο μέσω των θεσμικών οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο και μέσω των πολιτών της περιοχής. Η ιδιαιτερότητα της φετινής ανάβασης, έγκειται στο γεγονός πως θα έχει και χορηγό ονομασίας που είναι η Seajets, μια εταιρεία που στηρίζει με κάθε τρόπο τους ελληνικούς αγώνες συνολικά, αλλά και τους αγώνες που διοργανώνει η Start Line ειδικότερα.
Επιπλέον χορηγοί του αγώνα θα είναι οι “Θεοδώρου Α.Ε”, “Gandoil” και η Εμπορία Αυτοκινήτων “Katsinis Evia”. Χορηγοί επικοινωνίας της φετινής Ανάβασης Κύμης είναι οι  SportalTV, Time2Rally, Ράδιο Αλιβέρι 102.2, AutoMotoPatras, Κόκκινη Σημαία, 90.4 Κανάλι 1, Ginger Radio, High Tv και SNP news. Σημειώνεται, πως η Seajets θα δώσει την ευκαιρία σε 100 τυχερούς θεατές, να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα, με πληρωμένα τα έξοδα μεταφοράς, σε μια ακόμη πρωτότυπη κίνηση προβολής του αγώνα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο