ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΙ

«SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις» το νέο όνομα του Εθνικού μας αγώνα.

To Ράλλυ Ακρόπολις αποκτά νέα ονομασία, έπειτα από συμφωνία της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) με τη ναυτιλιακή εταιρεία ταχύπλοων πλοίων SEAJETS.
Η νέα συνεργασία προβλέπεται διετής, περίοδος κατά την οποία ο Aγώνας, που και φέτος προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ, μετονομάζεται σε «SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις». Η «είσοδος» της SEAJETS στον Αγώνα συνέπεσε χρονικά με μία από τις σημαντικότερες καμπές στην πολυετή ιστορία του, αφού αυτή είναι η πρώτη χρονιά που διεξάγεται υπό τη σκέπη της ΟΜΑΕ.
Έτσι, το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2015, που αποτελεί τον 9ο γύρο του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ, καθώς και τον 5ο και 6ο του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ράλλυ, αποκτά συνολικά μια νέα διάσταση, με το πρωταρχικό μέλημα της Οργάνωσης, ωστόσο, να παραμένει η άρτια διεξαγωγή του.
 
Περισσότερα σχετικά με τη νέα συνεργασία θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. 
 
Η SEAJETS δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας από το 1989. Μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό, παρέχοντας θαλάσσιες μετακινήσεις αξιόπιστα και με ασφάλεια, με τη δρομολόγηση αποκλειστικά ταχύπλοων πλοίων και με περισσότερες από 140 συνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα και Κρήτη για τις Κυκλάδες. Η SEAJETS με στόλο συνολικά 10 ταχυπλόων είναι σήμερα η μεγαλύτερη σε μεταφορική ικανότητα εταιρεία ταχύπλοων στον κόσμο.
Δελτίο Τύπου
 
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο