ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ

Eko Racing 100 Ράλλυ Κρήτης 2015: Mε 26 συμμετοχές και 2 Αθλητές της ΑΛΑΚορινθίας

Ο Α.Ο. Κρήτης σε συνεργασία με τη ΦΙΜΑ διοργανώνει στις 23-24 Μαΐου 2015, τον 3ο γύρο του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου, που αποτελεί ταυτόχρονα τον εναρκτήριο αγώνα του ασφάλτινου Επάθλου Κρήτης.
Για πρώτη φορά, μεγάλος χορηγός του αγώνα θα είναι η EKO Racing 100, που ταυτόχρονα προσφέρει τον τίτλο της στην ονομασία του αγώνα, που πλέον ονομάζεται “EKO Racing 100 Ράλλυ Κρήτης”. Ακόμη, ιδιαίτερα σημαντικά και ξεχωριστό είναι το γεγονός, ότι για πρώτη φορά στην ιστορία διοργάνωσης του Ράλλυ Κρήτης, διοργανώνεται Ειδική Διαδρομή μέσα στην πόλη του Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα, στην παραλιακή οδό της πόλης.
Από την Λέσχη μας στην όμορφη Κρήτη ταξιδεύουν  2 αθλητές μας .Ο Nikon με τον Νίκο Πετρόπουλο στο δεξί μπάκετ του Mitsubishi EVO που θέλει να πάρει πρώτους του τους πολύτιμους βαθμούς για το Κύπελλο και σε επίπεδο συνοδηγών ο Θανάσης Τσιούκας με τον Σταφυλοπάτη Αντώνη που είναι 2οι στην βαθμολογία . Το πλήρωμά του Astra OPC μετά την πολύ καλή εμφάνιση στα Τρίκαλα και τα προβλήματα που τους στέρησαν ψηλότερη θέση στον Αλμυρό έχουν βασικό στόχο μια θέση ψηλά στην Γενική και σίγουρα την Α8.
H ΦΙΜΑ με τον ΑΟΚ, που διοργανώνουν τον αγώνα υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό αναφορικά με την οργάνωση του ράλλυ, έχοντας πάντα την βοήθεια του Δήμου Ηρακλείου, της Περιφέρειας και του ΔΑΠΟΦΜΑΗ. Σε επίπεδο προβολής, τον αγώνα στηρίζουν ως Χορηγοί Επικοινωνίας, πολύ δημοφιλή Μέσα του νησιού όπως τα Κρήτη TV, Νέα Κρήτη και Radio 98,4).
Το αγωνιστικό μέρος θα ξεκινήσει το Σάββατο 23 Μαΐου 2015, όταν τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην  1η ειδική διαδρομή στην παραλιακή του Ηρακλείου στις 17.00 με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί. Έπειτα, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στη ράμπα εκκίνησης, που θα βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας, για να διανυκτερεύσουν στο Park Ferme. Η Κυριακή 24 Μαΐου 2015, περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές μήκους 55 χιλιομέτρων, ενώ στη συνέχεια ο πανηγυρικός τερματισμός θα διεξαχθεί και πάλι στην πλατεία Ελευθερίας, όπου και θα γίνει και η απονομή των νικητών.
Αφίσα
Χάρτης SSS
Χάρτης Ειδικών Διαδρομών Κυριακής
Κανονισμός
Συμμετοχές 
TSIOUKAS

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο