ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ

Τσιούκας & Κουζιώνης ιδανικό ξεκίνημα από τα Τρίκαλα

Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα το 11ο Rally sprint , 1ος αγώνας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε από την  Λ.Α.Τ (Λέσχη Αυτοκινήτου Τρικάλων).Ο αγώνας είχε πλούσιο θέαμα για τους θεατές που αψήφησαν το ψιλόβροχο και ανέβηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Πλατάνου για να δουν τον αγώνα στον οποίο συμμετείχαν 22 πληρώματα και τερμάτισαν 17.
Η ειδική διαδρομή είχε μήκος 11,7χλμ και οι οδηγοί την επανέλαβαν 3 φόρες εισπράττοντας χειροκροτήματα και επιφωνήματα θαυμασμού από τους θεατές.
Νικητής στην γενική ήταν ο Νίκος Καπράνος με συνοδηγό τον Δημήτρη Καπράνο που με ένα MITSUBISHI EVO X έκαναν τα τρία σκέλη σε συνολικό χρόνο 21:10.70
Μόλις 10 δευτερόλεπτα πίσω ήταν το πλήρωμα των Αναπολιοτακη-Χαλκιαδάκη με SEAT IBIZA ενώ στην 3η γενικής οι Σταφυλοπάτης-Τσιούκας με OPEL ASTRA OPC.Οι παραπάνω έκαναν και την καλύτερη επίδοση από πλευράς αθλητών της Λέσχης μας .
Στην 7η θέση της Γενικής, με ένα ιδανικό ξεκίνημα για το Κύπελλο Ασφάλτου θα βρούμε τους Ζακχαίο-Κουζιώνη ( Citroen SAXO) που με την επίδοση τους αυτή ήταν 3οι στην F2 και 2οι στην Κλάση τους Ν2.
kouzionis
Τέλος τερματισμός και για τον Τζέλλο στην πρώτη του εμφάνιση σε ρόλο συνοδηγού
tzellos
Φωτογραφίες www.photorallypress.gr
Δείτε τα αποτελέσματα.
ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
[gview file=”https://www.alak.gr/wp-content/uploads/2015/03/FOC.pdf”]
KATATAΞΗ F2
[gview file=”https://www.alak.gr/wp-content/uploads/2015/03/FOCF2.pdf”]
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο