ΚΥΠΕΛΟ ΧΩΜΑΤΟΣ

39o Μαύρο Ρόδο με ευτυχία για τους Αθλητές μας

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το 39ο Ράλι Μαύρο –Ρόδο που έγινε το Σαββατοκύριακο 22-23 Νοέμβριου , με έδρα τον Ωρωπό , και οργανωτή την Α.Λ.Α . Μετά από μια όμορφη μάχη η νίκη στην γενική κατάταξή πήγε στους  Χαλκιά- Μαχαίρα (MITSUBISHI LANCER EVO IX ) , που κατάφερα να κερδίσουν στα 2 από τα τρία περάσματα . Στην 2η Θέση οι Δούδος-Ανδρίκος (  MITSUBISHI LANCER EVO ) , κερδίζοντας την 2η ειδική , ενώ στην 3η θέση τερμάτισαν οι Καροτσιέρης-Κατάρας(SUBARU STI N12) , που δεν ξεκίνησαν καλά αλλά στο 2ο πέρασμα κατάφεραν να καλύψουν την διαφορά .
Μεγάλη επιτυχία είχε ο αγώνας για τους αθλητές την Λέσχης μας , οι Σπανός –Γκότοβος (SUBARU STI  N12) ήταν 4οι στην Γενική και 3οι στην Ν4 και μια θέση πίσω τους τερμάτισαν οι Κλουβάτος –Βλαχογένης (MITSUBISHI LANCER EVO).
mr klouvatos
Νίκη αφιερωμένη στον Λάμπη Κουρτέση (είχε γενέθλια) , αλλά και με μεγάλη βαθμολογική σημασία αυτή των Νίκου Κουρτέση – Χρήστου Κουζιώνη ( Νissan Micra) . To νεαρό πλήρωμα έκανε εντυπωσιακά περάσματα στην λασπωμένη ειδική και κατάφεραν να είναι 1οι στην κατηγορία τους , 2οι στην F2 , 1οι στην F3 και να σκαρφαλώσουν στην 1η θέση του Κυπέλου Χώματος .
koyrtesis
Στην 2η θέση της Ε11 ,και 2οι στα 2000κ.ε οι Ράζης-Μωραίτης με πληγωμένη στην εξάτμιση του Ιστορικού Datsun , τερμάτισαν τον αγώνα . Πρωτόγνωρη εμπειρία , δύσκολες συνθήκες με πολύ λάσπη χαρακτηρίσε τον αγώνα ο οδηγός
razis
Άτυχοι από την ομάδα μας οι Θεοδωρακάκης – Φαρμάκης , αλλά και σε επίπεδο συνοδηγών ο Γιαννης Τσόγιας ( Συνοδηγός του ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ ) με τους μέν πρώτους να εγκαταλείπουν , ενώ οι 2οι από λάθος επιλογή ελαστικών βρέθηκαν πολύ πίσω στην κατάταξη
Από τα 23 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή , κατάφεραν να τερματίσουν τα 15 .
Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα
Φωτογραφιες www.photorallypress.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο