ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

O Mποζιονέλος στα Μέγαρα

Με καλές προοπτικές ξεκινούν μετά από πολύμηνη διακοπή οι αγώνες Ταχύτητας στη χώρα μας. Το πιο πλήρες σε δυνατότητα παρακολούθησης αγώνισμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού –αφού πραγματοποιείται σε κλειστή πίστα προσφέροντας άριστη και συνεχή εποπτεία της δράσης- επιστρέφει στο γνώριμό μας χώρο, το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, σε απόσταση …αναπνοής από την Αθήνα.Το πάρον στον αγώνα θα δώσει και ο δικός μας Γιάννης Μποζιονέλος με το γνωστό μας Ford Escort MKii

Ο αγώνας που διοργανώνει το Αθλητικό Σωματείο Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α), έχει συγκεντρώσει 25 συμμετοχές, ανάμεσα στις οποίες υπάρχουν και 5 μονοθέσια που θα συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με χαρακτήρα επίδειξης, θυμίζοντάς μας τις επικές μάχες του παρελθόντος στην κατηγορία F3.
Αυτό το πρώτο ελπιδοφόρο βήμα, των αγώνων Ταχύτητας, πλαισιώνεται ιδανικά από τα πολύ θεαματικά και με έντονο συναγωνισμό Έπαθλα «Hellenic Time Trial Challenge» και «Greek Track Championship of Clubs» και μια σειρά αγώνων ατομικής χρονομέτρησης, των οποίων οι τεχνικοί και αγωνιστικοί κανονισμοί είναι κυρίως θεσπισμένοι με γνώμονα την ερασιτεχνική προετοιμασία των αυτοκινήτων, ώστε να είναι προσιτή η συμμετοχή για κάθε οδηγό-αγωνιζόμενο.
Οι συμμετοχές των αγωνιζόμενων στους παραπάνω θεσμούς γίνονται δεκτές και ανακοινώνονται κατά τεκμήριο από τους φορείς τους, HTTC ή GTCC. Παρά ταύτα η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα σεβόμενη τη βούληση και το δικαίωμα επιλογής των αγωνιζόμενων θα κάνει δεκτές και ανεξάρτητες Δηλώσεις, και παράλληλα θα ενσωματώσει στο πρόγραμμα του διημέρου κάθε Κατηγορία και Κλάση των παραπάνω θεσμών.

Πληροφορίες: Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. (τηλ. 6949 013 708, 6974 759 800) και Start Line (τηλ. 210 98 12 341, 6944 308 148)

Προσθήκη σχολίου

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο