ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΙ

Στην Κόρινθο η Super Ειδική του Rally Acropolis

Aνακοινώθηκε σήμερα το πρόγραμμα και οι ειδικές διαδρομές του RallyAcropolis2014 , θα αποτελεί τον τρίτο  γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ (ERC), που τελεί υπό τη σκέπη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA). Ήδη από τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως ο ελληνικός αγώνας θα παραμείνει εκτός Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC) , τόσο η FIA όσο και η Eurosport Events, που είναι η εταιρεία πίσω από την επιτυχημένη προώθηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ, εξέφρασαν την επιθυμία τους για ένταξη του Ράλλυ Ακρόπολις στο θεσμό το 2014, κάτι που βρήκε σύμφωνη την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα.
 
Το Ράλλυ Ακρόπολις 2014, που θα πραγματοποιηθεί στις 28-30 Μαρτίου, θα είναι διήμερο, με την πρώτη ημέρα να διεξάγεται σε ασφάλτινες επιφάνειες και τη δεύτερη σε χωμάτινες. Τα αγωνιστικά χιλιόμετρα κάθε ημέρας θα είναι 124,62 για την άσφαλτο και 114,22 στο χώμα με 13 συνολικά ειδικές διαδρομές, ενώ ο αγώνας έπειτα και από έγκριση της ΟΜΑΕ θα προσμετρά ως δύο ξεχωριστοί γύροι και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.
Για μια ακόμα φορά η οργανωτική επιτροπή του αγώνα εντυπωσιάζει διοργανώνοντας Super Ειδική στην Κόρινθο . Η SSSμε μήκος 1,18χιλ θα γίνει ανάμεσα στα 2 χωμάτινα σκέλη της Κυριακής , έχοντας τα αυτοκίνητα χωμάτινο setup, και ώρα 13:06  . H προσπάθεια αυτή στηρίζεται από τον Δήμο Κορινθίων.
Περισσότερα στο επίσημο siteτου αγώνα www.rallyacropolis.gr
 
.
 
 

Προσθήκη σχολίου

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο