ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ-TAXYTHTA

Πορταρία 2017 :Με Βασίλη & Δήμο στο βουνό των Κενταύρων

Η συνέχεια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων καθώς και του Ενιαίου SKODA FABIA θα δοθεί στο αγαπημένο Πήλιο, με τον 7ο και προτελευταίο γύρο της χρονιάς που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο “Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου” (Λ.Α.Βόλου), να αποτελεί έναν από τους πιο παραδοσιακούς αγώνες του θεσμού. Το ενδιαφέρον οδηγών και θεατών για τη διαδρομή των 3,1 χιλιομέτρων είναι δεδομένο και επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια χρονιά, με ρεκόρ συμμετοχών και τη λίστα να περιλαμβάνει 117 συνδυασμούς. Αναμφίβολα, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει το γεγονός πως η Ανάβαση διεξάγεται σε ένα από τα ομορφότερα ελληνικά βουνά όπως το Πήλιο, απέχοντας ταυτόχρονα ελάχιστα από ένα μεγάλο αστικό κέντρο, τον Βόλο.
Εκτός από την ποσότητα, οι 117 συμμετοχές διακρίνονται και για την ποιότητά τους. Από την παραδοσιακή ανάβαση του Βόλου δεν λείπουν και οι αθλητές της Α.Λ.Α.Κορινθίας που φέτος πρωταγωνιστούν στην Ν2 .
Ο Βασίλης Ρέκκας ( Citroen Saxo) όντας ήδη από τον προηγούμενο αγώνα Κυπελούχος στην κλάση του , στόχο έχει μια καλή εμφάνιση και την συγκομιδή βαθμών για το Πρωτάθλημα της Ν έως 2000κ.ε που είναι στην 2η θέση , αλλά γιατί όχι και  στο Πρωτάθλημα της Κατηγορία Ν που βρίσκεται στην 3η θέση . 
Ο Δήμος Παναγουλόπουλος (Peugeot 106)από την άλλη μακριά από το αγχος των βαθμών θέλει να κάνει και αυτός όπως μας έχει μάθει τον αγώνα με στόχο την διασκέδαση και σίγουρα την τριάδα της κλάσης Ν2 που έχει συγκεντρώσει 17 συμμετοχές.

Στην αγαπημένη ανάβαση των οδηγών, την Ανάβαση Πορταριάς, έχουμε και τον 2ο αγώνα για το Ενιαίο SKODA FABIA με 17 Skoda Fabia, να ανοίγουν τον αγώνα και σίγουρα θα χαρίσουν πλούσιο θέαμα στους χιλιάδες πιστούς θεατές , εκεί θα κάνει και τον 2ο αγώνα στον νέο αυτό θεσμό ο Κορίνθιος αγωνιζόμενος Παναγιώτης Ρουστέμης, που εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του στον 1ο αγώνα  .

Συμμετοχές

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο