ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ

Κυνήγι Θησαυρού 2024 :Ενα όμορφο παιχνίδι

Ο Δήμος Κορινθίων με την βοήθεια της Α.Λ.Α.Κορινθίας διοργάνωσε το Κυνήγι Θησαυρού 2024 στην Κόρινθο .Εκδήλωση ενταγμένη στις δράσεις για το Kορινθιακό Καρναβάλι 2024 που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη .
Το Κυνήγι Θησαυρού – Πλοήγηση με αυτοκίνητα επέστρεψε και πάλι μετά από 32 χρόνια , αφού τελευταία φορά είχε γίνει 1/3/1992, και έδωσε την ευκαιρία στις 15 ομάδες που πήραν εκκίνηση από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Παναγιώτη Λαμπρινό να περάσουν ένα όμορφο Κυριακάτικό Πρωινό.
Η δράση εξελίχθηκε μέσα στην πόλη της Κόρινθου και το <<μενού>> περιελάβανε 3 διαφορετικές δοκιμασίες , με σταυρόλεξο , γρίφους και πολύ ψάξιμο. Στις δοκιμασίες επιμελήθηκε ο πρώτος πρόεδρος της ΑΛΑΚορινθίας & εκπαιδευτής αγωνιστικής οδήγησης Λάμπης Κουρτέσης.
Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ΜΠΑΡΤΣΑ ΤΕΑΜ με τους Μάκη Δράκο – Γεράσιμο Θεοδωράτο (657 βαθμοί) , στην 2η θέση οι Κώστας Σούκουλης – Μαρία Δούρου ( 646 βαθμοί) και στην 3η Θέση η οικογένεια ΤΑΤΣΗ , Ζώης Τάτσης- Βασιλική Τάτση ( 643 βαθμοί)
Στην Μάχη των Γυναικείων Πληρωμάτων είχαμε ισοβαθμία μεταξύ των Ελένη Σούκουλη – Μαντώ Μπακταλία & Παναγοπούλου Παγώνα – Λάζαρου Μαρία με 633 βαθμούς και τελικά το κύπελλο πήγε στην Ελένη Σούκουλη , επειδή είχε καλύτερη βαθμολογία στην πρώτη δοκιμασία .
Την απονομή των επάθλων στους νικητές έκαναν ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Στραυρέλης , ο Προέδρος του Δ.Σ Γιώργος Παπαβενετίου , ο πρόεδρος της ΑΛΑΚορίνθιας Σωτήρης Οικονόμου και η σύμβουλος του δήμαρχου Μαρία Ανδρουλιδάκη – Δαμαλά . Έπαινοι συμμετοχής δόθηκαν από τον Προέδρο της Δημοτικής ενότητας Κορίνθου Γιώργιο Ρουμελιώτη & και τον Προέδρο της Δημοτικής Ενότητας Αγγελοκάστρου Παντελή Αγγέλου.
Ραντεβού στο ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 2025

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο