ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΑ ΞΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

GTWS 2024 : Με νίκες για τον Πέτρο Μακρή

Impression from GT Winter Series - Round 3 - Valencia by GEDLICH Racing at Circuit Ricardo Tormo in Spain on the 18.02.2024

Mε 2 πρώτες θέσεις και μία δεύτερη ολοκλήρωσε την συμμετοχή του στο φετινό GT Winter Series  και στην κατηγορία Cup1 o Πέτρος Μακρής .

Ο Κορίνθιος οδηγός , πήρε μέρος στον 4ο Γύρο του GTWS 2024 που έγινε στην πίστα της Valencia το Σαββατοκύριακο 17-18 Φεβρουαρίου, οδηγώντας μια  FERRARI 488 GT CHALLENGE Evo, με την ελληνική σημαία στο ρύγχος της ,και  την τεχνική υποστήριξη της Ελβετικής Kessel Racing.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκίνησε με έναν αγώνα το Σάββατο και συνεχίστηκε με 2 αγώνες την Κυριακή , ο αθλητής μας αξιοποίησε την εμπειρία από την πρώτη του επαφή με το αυτοκίνητο ( στην Jerez) ,κινήθηκε με σταθερό ρυθμό και κατάφερε να νικήσει στους 2 πρώτους αγώνες , ενώ τερμάτισε 2ος στον τρίτο αγώνα ( Αντοχής) που μοιράστηκε την Ferrari 488 Gt Challenge  με τον προπονητή του Marco Bonanomi , αλλά μία παρατυπία του νικητή έδωσε και εδώ την πρώτη θέση στην ομάδα της Κessel Racing.

Γεμάτος εμπειρίες επιστρέφει στην Ελλάδα , αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι εξω πάμε καλά, αφού κατάφερε σε 6 αγώνες που οδήγησε να βρεθεί και στους 6 στο  podium των νικητών υψώνοντας την ελληνική σημαία σε Jerez & Valencia . Eλπίζουμε αυτό το ξεκίνημα να εχει συνέχεια γιατί όχι και στις ελληνικές πίστες .

Ο Πέτρος Μακρής δήλωσε :  «Ευχαριστώ τον προπονητή μου Marco Bonanomi και την ομάδα μου Kessel Racing για την τέλεια δουλεία στο αυτοκίνητο .Επίσης θέλω να ευχαριστήσω  όλους όσους με  πίστεψαν και με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια μου και ιδιαίτερα την οικογένεια μου και τους φίλους μου ».

Tην συμμετοχή του Έλληνα οδηγού στο GT Winter Series 2024 , στηρίζαν οι εταιρίες PEMA  (Shipping & Trading -Real Estate) και Chiotelis & Co ( Law Firm)

Impression from GT Winter Series – Round 3 – Valencia by GEDLICH Racing at Circuit Ricardo Tormo in Spain on the 18.02.2024

Φωτογραφίες από GT Winter Series

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο