ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ

H A.Λ.Α.Κορινθίας στο MyTeam

Η Aγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας  κοιτώντας στο μέλλον και στο πλαίσιο αναβάθμισης  και ψηφιοποίησης των διαδικασιών  προς τους Αθλητές, τα Μέλη  και τα στελέχοι , ανακοινώνει ότι ξεκινά τη συνεργασία του με την καινοτόμα πλατφόρμα ψηφιοποίησης αθλητικών συλλόγων ΜyTeam.

Το MyTeam είναι μία startup εταιρία και  έχει κάτω από την πελατειακή της βάση, μεγάλους Ελληνικούς & ευρωπαϊκούς συλλόγους. Η Α.Λ.Α.Κορινθίας είναι το πρώτο σωματείο που φέρνει το My Team στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό και μαζί με τους ανθρώπους της προσπαθεί να το εξελίξει στα δεδομένα του σπορ.

Το MyTeam, συμβάλει στη βελτιστοποίηση των καθημερινών διαδικασιών, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και άμεση πρόσβαση στην πληροφορία σε όλους, από την κινητή τους συσκευή μέσω του MyTeam Αpp .

Μέσω του MyTeam η ψηφιακή συμμετοχή όλων των μελών στις δραστηριότητές της Λέσχη  μας θα είναι απλή, γρήγορη και ασφαλής.

Οι αθλητές , τα μέλη  και τα στελέχοι μπορούν να αντλούν πληροφορίες για εκδηλώσεις,αγώνες, ανακοινώσεις και ότι νέο υπάρχει .

Μπορούν να πληρώνουν την συνδρομή τους , αλλά και να έχουν εικόνα για τα οικονομικά του σωματείου.

Τέλος μέσω του ΜyTeam έχουν πρόσβαση σε προσφορές & παροχές από χορηγούς και συνεργάτες του Σωματείου

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο