ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΙ

www.rallykorinthou.gr το site του Ράλλυ Κορίνθου

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας   διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Ιουνίου  2024  το 20ο Ράλλυ  KOΡΙΝΘΟΥ  που επιστέφει και πάλι στον κορυφαίο θερμό του Ελληνικού motorsport το  60o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος 2024,  σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΟΜΑΕ.

Για την καλύτερη προβολή-επικοινωνία του αγώνα μας δημιουργήσαμε την δική του ιστοσελίδα με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες του αφορούν την διοργάνωση.

Εκει θα βρείτε τον επίσημο πίνακα ανακοινώσεων του αγώνα , με χρήση της εφαρμογής Sportity , που μπορείτε να κατεβάσετε και στο κινητό σας .

Υπάρχουν ξεχωριστές ενότητες για τους Αγωνιζόμενους , τους Θεατές και τους δημοσιογράφους.

Επίσης  υπάρχει ενημερωμένο Αρχείο με όλους του προηγούμενους αγώνες από τα Ράλλυ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ μέχρι και το 19ο Κορίνθου .Το υλικό είναι από το αγαπημένο μας Rally.gr και Περιοδικό  4ΤΡΟΧΟΙ, ενώ τα links με τα αποτελέσματα από το ewrc-results.

Τέλος στην ενότητα Φιλοξενία θα βρείτε χάρτες και χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη της Κορίνθου και το Λουτράκι.

Η Ιστοσελίδα μας θα ενημερώνετε συνεχώς με όλα τα νέα του 20ου Ράλλυ Κορίνθου , αλλά και την εξέλιξη του 60o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος.Για περιεχόμενο της φροντίζει η ομάδα  επικοινωνίας της Α.Λ.Α.Κορινθίας.

 

Μείνετε συντονισμένοι..

 

Η ομάδα Επικοινωνίας

Της Α.Λ.Α.Κορινθίας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο