ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΜΑΕ

Historic Acropolis Rally 2023: Στον τερματισμό οι Αθλητές μας

Οι Martin McCormackBarney Mitchell ήταν οι νικητές του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις, στον τριήμερο αγώνα που επέστρεψε στο καλεντάρι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων. Τα πληρώματα αγωνίστηκαν σε συνολικά 14 Ειδικές Διαδρομές, σε μεταβαλόμενες καιρικές συνθήκες, με τον τερματισμό να πραγματοποιείται νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 5 Νοεμβρίου στην Ελευσίνα, την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023.

Στην ράμπα του τερματισμοί λοιπόν με τους :

Αλέξανδρο Ρουστέμη-Γρηγόρη Ανδριανόπουλο, ο Κορίνθιος Οδηγός επέστρεψε δυναμικά μετα από  χρόνια στο χώμα , εχοντας διπλά  του τον έμπειρο Γρηγόρη , ανακατασκεύασε από την αρχή το Ford Sierra RS Cosworth , μαζί με την αγωνιστική του ομάδα,ξεπέρασαν τα προβλήματα  νεότητας του αυτοκίνητου και κατάφεραν να τερματίσουν στην 13η θέση της Γενικής και στην 3η θέση της Cat 4/E3 .

Στην επιστροφή τους στα μπάκετ έπειτα από 7 χρόνια απουσίας, οι Γρηγόρης Νιώρας-Κώστας Κακαλής στην πρώτη τους επαφή με το Opel Corsa A GSi έφτασαν το απόγευμα της Κυριακής στον τερματισμό στην Ελευσίνα, σε ένα δύσκολο και απαιτητικό, όπως χαρακτήρισαν οι ίδιοι, Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις στην 14η θεση της Γενικής .

Τερματισμός και για τους  δικούς μας  Γιώργο Βασιλάκη – Νικόλα Τσαδαρη με την πανέμορφη Lancia Delta  αλλα και για τον Χριστοδούλου που είχε στο 2 μπακετ στον αθλητή μας Θανάση Σαμαρα με την εντυπωσιακή Lancia 037.

Οι Ανδρέας Χριστοδουλάκης-Σταύρος Αναμολίδης  στην κορυφή του 2ου Acropolis Rally Legends. Ο αγώνας εντάσσεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, απευθύνεται σε αυτοκίνητα μεταξύ του 1991 και του 2000 και αποτελεί τον έκτο γύρο του Legends Cup, ενός Κυπέλλου που θέσπισε η ΟΜΑΕ για πρώτη φορά φέτος.

Δείτε τα αποτελέσματα 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο