ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΟ ΧΩΜΑΤΟΣ

40o Rally Sprint Kορίνθου : H πλατεία ήταν γεμάτη !!!

Το 40ό Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου ξεκίνησε με την Πανηγυρική Εκκίνηση που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, στην πόλη της Κορίνθου. Κάτοικοι της πόλης όλων των ηλικιών βρέθηκαν στη γιορτή που στήθηκε από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας (Α.Λ.Α.Κ.) και μακάρι να κατακλύσουν το πρωί της Κυριακής την Ειδική Διαδρομή Χιλιομόδι, η οποία θα φιλοξενήσει τα 37 πληρώματα που εν τέλει θα εκκινήσουν στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Χώματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  η βουλευτής Κορινθίας  Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη , η Αντιδήμαρχος Κορίνθιων Μαρίνα Ραντίτσα ,ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Γιώργος Μαγκλάρας, και ο Γραμματέας του Επιμελητηρίου Κορινθίας Δήμητρης Σουφρίλας .

Παράλληλα εξελίχθηκε και η Δράση του   Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» «17η Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα».

 

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, τα πληρώματα θα αγωνιστούν 3 φορές στην Ειδική Διαδρομή «Χιλιομόδι», η οποία έχει μήκος 11.47 χιλιόμετρα. Πρόκειται για μια στενή γενικά σαν διαδρομή, γρήγορη στην αρχή μέσα στο δάσος, γίνεται τεχνική με “πονηρά” σημεία για τα υπόλοιπα χιλιόμετρα όπου και θα κάνει διαφορές.


Αφετηρία Ε.Δ.:

Στην ΠΕΟ Κορίνθου-Άργους, περνάτε την έξοδο του χωριού Σολωμός και κατευθύνεστε προς Χιλιομόδι. Μετά από 5,60 χλμ, κάνετε αριστερά στην Ταβέρνα – Βαρέλα Κυν. Συλλόγου, απέναντι από διασταύρωση Μαψού.

Τερματισμός: Μετά τον Σολωμό, κάνετε αριστερά προς Αθίκια στα 2,30χλμ (Διασταύρωση Αλαμάνου) και δεξιά στο χωματόδρομο είναι το Stop.

Ενδιάμεσες προσβάσεις:

  • Στο δρόμο προς Άργος, περνάτε την έξοδο του χωριού Σολωμός και κατευθύνεστε προς Χιλιομόδι, 1,5χλμ μετά την διασταύρωση των Αθικίων, κάνετε αριστερά στον χωματόδρομο και στα 200 μέτρα θα βρεθείτε στο τελευταίο χλμ της ειδικής.
  • Φτάνοντας στο Χιλιομόδι, κάνετε αριστερά στην Πλατεία (Εκκλησία) και στο 1χλμ. πάλι αριστερά προς Καμαρέτα-Ι.Μ.Φανερωμένης. Μετά τις γραμμές του τρένου στα αριστερά προς Καμαρέτα, κάτω από την ταβέρνα και βρίσκεστε στο 3,9χλμ της ειδικής.

Χορηγοί  του 40ου Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου είναι η ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων και η ENEOS Λιπαντικά.

Υποστηρικτές είναι το Επιμελητήριο Κορινθίας, η εταιρία Οικονόμου techpaperhome, η ΗatΚar Service ΑΕ και η Τrailtrack Live που παρέχει την τεχνολογία της προκειμένου κατά τη διάρκεια του αγώνα να υπάρχει σύστημα δορυφορικής παρακολούθησης (tracking) των αυτοκινήτων.

Για την επικοινωνία φροντίζουν το Περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για το 40ό Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου στην ιστοσελίδα του αγώνα:

40o Rally Sprint Κορίνθου

Ζωντανά Αποτελέσματα: http://www.infomega.gr/live/

40ο Rally Sprint Κορίνθου

Γραφείο Τύπου

 

 

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο