ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΜΑΕ

7ο Rally Regularity Kορινθου 2023 : Tα αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το  7ο Rally Regularity Κορίνθου. Με 170 χλμ διαδρομή , 8 Δοκιμασίες ακριβείας, 60+ μετρήσεις και απαιτήσεις στην πλοήγηση έδωσε κυριολεκτικά την ευκαιρία ακόμη και σε νέα πληρώματα χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό να διακριθούν.

Κυριακή πρωί και είμαστε όλοι εκεί, μπροστά από το άγαλμα του μυθικού Πήγασου στην Πλατεία Κορίνθου. Από τα 37 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή , ξεκίνησαν τα 35 με τον Αντιπροέδρο του ΚΕ.Π.Α.Π Δήμου Κορινθίων Γιώργο Μαγκλάρα , το Δήμαρχο Κορινθίων Βασιλη Νανόπουλο , το Πρόεδρο του Επιμελητήριου Τάκη Λουζιώτη  και τον Προέδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Βασίλη Γεώργαρη  να δίνουν εκκίνηση στα πρώτα πληρώματα.

Το στρατηγείο του αγώνα μεταφέρετε στην Αρχαία Κόρινθο , και τα πληρώματα μπαίνουν στην μάχη των Ε.Δ με πρώτη την Λουτράκι (12μετρησεις), για να ακολουθήσουν Ηραίο (5 μετρήσεις) , Όσιος Πατάπιος  ( 9 μετρήσεις) Το πρώτο σκέλος ολοκληρώνεται στον Ισθμό της Κορίνθου και στο Caffe BOX3  και βρίσκει στην Κορυφή της κατάταξης τους Χαντζηκωσταντινοu Χρήστο –Δημακαρέα Μανώλη ( Peugeot 205) με ποινή 11.5  και μια ανάσα πίσω τους οι Γεωργοσόπουλος Αρης –Κοντοπός Νίκος  ( Τoyota Celica ) με ποινή 16.3 !!!

Συνέχεια με το 2ο σκέλος και 5 Ε.δ με 41 συνολικά μετρήσεις , με τους  Χαντζηκωσταντινοu Χρήστο –Δημακαρέα Μανώλη ( Peugeot 205) να είναι στην κορυφή της άτυπης Γενικής Κατάταξης και να φτάνουν με την καλύτερη επίδοση στο Τερματισμό .Νικητές της Κατάταξης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  οι Τσιόγκας Χρήστος – Κολλιόπουλος Σωτήρης ( Ford Escort Μκ1 ) που ήταν πρώτοι και στην κατηγορία G , και αυτοί με το παλιότερο αυτοκίνητο του αγώνα .

Στην 2η θέση της Γενικής ΠΠR και 1οι στην κατηγορία Η οι Γεωργουσόπουλος Αρης- Κοντοπος Νίκος ( Toyota Celica ) και στο 3ο σκαλί του Βάθρου και 1οι  την J1/2 οι Παπακωνσταντίνου Αρης- Πουλιέρης Νίκος  ( Αudi 80)

Στις υπόλοιπές κατηγορίες , την J3 κέρδισαν οι Χαντζηκωσταντινοu Χρήστος–Δημακαρέας Μανώλης ( Peugeot 205), την Ι οι Ποτηρης Γιώργος – Τζαναβαρας Φάνης ( Datsun 120Y) , και την ΥΤ οι Moυρικης Αλεξανδρος- Μουρικης Δημήτρης ( Fiat Cinquecento) , επίσης κέρδισαν και το κύπελλο για το όχημα με τα μικρότερα κυβικά .

Η απονομή του αγώνα έγινε στο Εστιατόριο ΜΑΡΙΝΟΣ , και ξεχωριστή της στιγμή ήταν η βράβευση των μικρών φίλων που πήραν μέρος στο αγώνα .

Απο την πλευρά μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, στα στελέχη και τους κριτές  της Οργάνωσης , τον Σπύρο Κατσιμαλή που είχε την ευθύνη της χρονομέτρησής και των αποτελεσμάτων, στο ΚΕ.Π.Α.Π Δήμου Κορινθίων και το WURTH HELLAS   ,στο Περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ και τα τοπικά ΜΜΕ που φρόντισαν για την επικοινωνία του αγώνα  , τοπική αυτοδιοίκηση , τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου που αθλοθέτησε μετάλλια για όλους τους συμμετέχοντες , την SEMELI Estate , το ΒΟΧ3 και το Γλυκύν Βραστόν  αλλά κυρίως τους αγωνιζόμενους που μας τιμούν δίνοντας παρών κάθε χρόνο στην ετήσια Κορινθιακή γιορτή του Ιστορικού-κλασσικού Οχήματος

 

Σας περιμένουμε όλους στο επόμενο ραντεβού μας, το 8ο Regularity Rally Κορίνθου 2024.

 Γραφείο Τύπου

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

Γενική Κατάταξη ΠΠR

Kατηγορία J3

Kατηγορίες

 

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο