ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ-TAXYTHTA ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

2ος Γύρος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift – Με Ρεκόρ Συμμετοχών Το “DRIFT ΛΑΜΙΑΣ”!

Για ακόμη μία φορά η Λαμία γίνεται το επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς οι 64 συμμετοχές που συγκέντρωσε το “DRIFT ΛΑΜΙΑΣ”, αποτελούν νέο ρεκόρ στον θεσμό.
Η αφρόκρεμα του Ελληνικού Drift θα βρεθεί στην πόλη της Λαμίας στις 22-23 Απριλίου για τον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift. Οι χιλιάδες θεατές που θα κατακλύσουν την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας θα απολαύσουν ένα μοναδικό show πλαγιολισθήσεων στην ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.
Στο καθαρά αγωνιστικό επίπεδο οι 64 συμμετοχές αναμένεται να προσφέρουν μοναδικό θέαμα σε όλους τους φίλους οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν κατά χιλιάδες στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Στην κατηγορία Drift 1 (Pro), οι 26 αγωνιζόμενοι θέλουν να χαρίσουν μοναδικά περάσματα και συγκινήσεις με τα εντυπωσιακά αγωνιστικά αυτοκίνητα τους. Στις συμμετοχές της μεγάλης κατηγορίας των διπλών ζευγαριών συναντάμε τους πρωταθλητές των τελευταίων ετών στο Drift Γιώργο Λαγό και Χρήστο Χαντζαρά οι οποίοι με τα BMW E 36 θα παλέψουν για την πρωτιά.
Από την εξίσωση της νίκης δεν θα πρέπει να βγάλουμε και τους φορμαρισμένους Ιωάννη Βερνίκο και Αλέξανδρο Σπουνδυλίδη , αθλητές της ΑΛΑΚορινθίας ,οι οποίοι με τα δικά τους Nissan 350 Z, θέλουν να αποδείξουν σε όλους πως μπορούν να βρεθούν στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Φυσικά και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες της κατηγορίας Drift 1 θέλουν να προβάλλουν αντίσταση στα φαβορί του αγώνα.
Όσον αφορά τις συμμετοχές της κατηγορίας Drift 2 (Pro 2), εκεί συναντάμε 11 αγωνιζόμενους οι οποίοι με τη σειρά τους θέλουν να κλέψουν τις εντυπώσεις με τις πλαγιολισθήσεις τους. Ανάμεσα σε αυτούς θα βρούμε τους τοπικούς ήρωες Σωτήρη Δήμο (BMW E 30) και Αναστάσιο Δόμπρη (BMW E 36) οι οποίοι έχουν ως στόχο να κερδίσουν το χειροκρότημα του κοινού ενώ σίγουρα θα τα δώσουν όλα ώστε να βρεθούν στις κορυφαίες θέσεις του βάθρου.
Στην κατηγορία Drift 3 (Street Legal), αυτή των μονών περασμάτων, οι 27 συμμετοχές εξασφαλίζουν ότι θα δούμε εντυπωσιακά περάσματα και αμφίρροπες μονομαχίες. Η μάχη για την πρώτη θέση αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά ποιος μπορεί να είναι το φαβορί για την επικράτηση στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς. Το σίγουρο είναι πως όλοι τους θα θελήσουν να βρεθούν στο πρώτο σκαλί του βάθρου, προσφέροντας ταυτόχρονα μια μοναδική παράσταση σε όσους βρεθούν στην πόλη της Λαμίας.Στην κατηγορία αυτη θα συμμετέχει και ο <<δικός μας>> , Αλέξανδρος Ματθαίου φυσικά με το 3ο Nissan 350 Z στην ομάδας Underdog Racing Team.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο