ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΑ ΞΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

23o Prealpi Master Show: 2os Αγώνας στην Ιταλία για τον Ρουσόπουλο

Ο νεαρός αθλητής μας Χρήστος Ρουσόπουλος βρέθηκε και πάλι στην Ιταλία για τον 2ο αγώνα του,το Rally Ronde ( 1×4)  Prealpi Master Show.Αυτή την φόρα το τερέν ήταν μικτό ( άσφαλτο και χώμα ) και το setup του Peugeot 208 Rally4 της Pr2Sport χωμάτινο . Στο πλαι του και πάλι ο Νώντας Παππάς και φυσικά οι χρήσιμές οδηγίες από το δάσκαλo του Λάμπη Κουρτέση .

Ο Χρήστος περιγράφει την εμπειρία του :

Με αρκετό ενδιαφέρον τερματίσαμε στο 23ο Prealpi Master Show στην Ιταλία! Καταφέραμε να τερματίσουμε στην 11η θέση από συνολικά 38 της κατηγορίας rally4! 

   Ο αγώνας ξεκίνησε ομαλά με μια άτυχη έξοδο στην 1η ειδική και αυτό μας κόστισε αρκετό χρόνο μέχρι να γυρίσουμε και να ξαναμπούμε στην πορεία της ειδικής. Στην 2η ειδική καταφέραμε να ρίξουμε κατά πολύ τον χρόνο μας, κατεβάζοντας το χρονόμετρο μισό λεπτό σε ειδική μόλις 10 χιλιομέτρων. 

 Κύριο κομμάτι του αγώνα ήταν και η 3η ειδική στην οποία καβαλήσαμε σε αριστερή φουρκέτα ένα μικρό βράχο και το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε. Όμως οι θεατές ήταν παρόντες και μετά από κάποια δευτερόλεπτα άρχισαν να σκουντάνε το όχημα και καταφέραμε να ξεκινήσουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με βοήθησαν να ξεκολλήσω! Έπειτα ακολούθησε η νυχτερινή και τελευταία μας ειδική όπου ολοκληρώθηκε με ένα δυνατό αποτέλεσμα.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου RallySchool.gr και Pr2sport για την άριστη δουλειά που εκτελείται συνεχώς εντός και εκτός του αγώνα! Δεν θα μπορούσε να λείπει το ευχαριστώ στην οικογένεια μου και στους χορηγούς μου για την υποστήριξη τους! Τέλος από την μεριά του πληρώματος σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα με υγεία και περισσότερες επιτυχίες για το 2023!

Χορηγοί :        www.e-kafes.gr

www.2hconsulting.it

www.redcolor.net

Terminal Services

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο