ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ

4ο Ράλι Regularity MONTE VOSTITSA : Με επιτυχίες για την Κορινθία

Στο φετινό, στο  4ο Ράλι Regularity MONTE VOSTITSA , συμμετείχαν 54 Κυρίες και Κύριοι με 27 εξαιρετικά αυτοκίνητα σε όλες τις κατηγορίες και τόσοι ολοκλήρωσαν. Παρά τις δυσκολίες στα ανεβαίνω-κατεβαίνω της διαδρομής και είναι σημαντικό ότι ουδείς έχασε το χαμόγελο του στη διάρκεια και κυρίως στον τερματισμό που προηγήθηκε της υψηλού επιπέδου απονομής

Άλλωστε και κακά τα ψέματα, η επιτυχία των εκδηλώσεων, αγώνες τύπου Regularity, χαρακτηρίζεται απο τις παρουσίες και τη διάθεση των συμμετεχόντων στην απονομή-γιορτή.

Αποτελέσματα σημειολογικής σημασίας επί του προκειμένου, με νικητή τον γ.γ της ΦΙΛΠΑ, κ. Χρήστο Χατζηκωσταντίνου, έναν ex-sporting τύπο που ενεργεί με ενθουσιασμό σε κάθε δραστηριότητα. Όντας και ακριβής όπως αποδείχθηκε αξιοποιώντας την ευελιξία του VW Golf GTi που τον πρόδωσε πριν 12 μήνες και βέβαια την ποιότητα του συνοδηγού του. Ο Μανώλης Δημακαρέας, νέος και σοβαρός με στοιχεία που δίνουν υπεραξία στη συμμετοχή.

Στο βαθρο μαζί τους, η διαχρονικά ψυχή της ΑΛΑΚορινθίας ο κ. Ασημάκης Σωτηρόπουλος με τον Ευθύμη Σουφρίλα στη γνωστή σε Κιάτο-Κόρινθο, BMW 1602.

Στη θέση τρία, οι Χρήστος Τσιόγκας-Σωτήρης Κολιόπουλος με το υπέροχο Escort 2000RS. Όλοι τους νικητές και στις κατηγορίες τους.

Την κατηγορία τους (I) κέρδισαν οι Θεοφάνης και Χρήστος Σερεντζούλιας με το Fiesta τους. Το μικρό της Ford με υπεραξία πλέον αφού καταργείται.

Πρώτοι απο τους Young timers οι Κωνσταντίνος Χριστοφιλογιάννης-Αντώνης Μπαντζής με Fiat Coupe 1.8, από τα στολίδια της εκδήλωσης.

Πηγη :Σ.Χ.    4ΤΡΟΧΟΙ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : Actionstudio.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο