ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΞΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Χρήστος Ρουσόπουλος: Ιδανικό ξεκίνημα στην Ιταλία

Εξω πάμε καλά , αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά με την συμμέτοχή του Αθλητή μας , Χρήστου Ρουσόπουλου στο Rally Citta Di Schio (19/11/2022) στην γειτονική Ιταλία. Ο νεαρός Χρήστος από την Ελευθερούπολη Καβάλας έκανε μια εξαιρετική παρουσία τερματίζοντας στην 10η θέση της κατηγορίας RC4 ανάμεσα σε 19 συμμετέχοντες. Στο δεξί μπάκετ του Peugeot 208 Rally 4 της PR2 ,ο  Νώντας Παπάς. Αξίζει  βέβαια να σημειώσουμε ότι αυτός ήταν ο 1ος αγώνας της καριέρας του 26χρονου οδηγού και το αποτέλεσμα αυτό ήρθε έχοντας την πρώτη του επαφή με το αυτοκίνητο την Πέμπτη πρίν των αγώνα και κάνοντας μόλις 2 αναγνωρίσεις στις ειδικές διαδρομές!!!.

Ο Χρήστος Ρουσσόπουλος μας περιγράφει την εμπειρία του από τον αγώνα :

Η εμπειρία που αποκόμισα από την πρώτη μου συμμετοχή σε αγώνα Ράλλυ δεν ήταν κάτι λιγότερο από φανταστική. Ποιο συγκεκριμένα την παρθενική μου εμφάνιση έκανα στον αγώνα rally Citta di Schio στην Ιταλία, με Peugeot 208 Rally 4 και συνοδηγό μου τον Νώντα Παππά. Το αυτοκίνητο της PR2 Sport ήταν εξαιρετικό και η υποστήριξη της ομάδας άμεση και άκρως επαγγελματική σε όλα τα στάδια του αγώνα.

  Ο αγώνας ξεκίνησε ομαλά με στεγνό οδόστρωμα και εμείς σαν πλήρωμα να πιάνουμε σιγά σιγά τον παλμό του αγώνα. Στις πρώτες τρείς ειδικές διαδρομές κινηθήκαμε μεταξύ 7ης και 10ης θέσης. Μάλιστα στην 4η ειδική καταφέραμε να γράψουμε τον 4ο  καλύτερο χρόνο ανάμεσα στους δεκαεννέα διαγωνιζόμενους της κλάσης. Τα προβλήματα δεν άργησαν να έρθουν καθώς στην πρώτη φουρκέτα της 5ης ειδικής αντιλήφθηκα ότι δεν λειτουργούσε το χειρόφρενο, αυτό μας κόστισε αρκετό χρόνο στις φουρκέτες της 5ης και 6ης  ειδικής διαδρομής κάνοντας μπρός και πίσω. Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στο Service Park του αγώνα όπου λύσαμε και τα προβλήματα του αυτοκινήτου για να συνεχίσουμε στην 7η  νυχτερινή ειδική και τελευταία του ράλλυ όπου τερματίσαμε στην 6η θέση.

 Μένω ευχαριστημένος από την πρώτη μου εμφάνιση και συνεχίζω για τον επόμενο αγώνα με πολλά μαθήματα και ακόμα περισσότερη θέληση.

  Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου RALLYSCHOOL.GR, τα μέλη της και πιο συγκεκριμένα το δάσκαλο μου Λάμπη Κουρτέση για τα μαθήματα, τη γνώση και τις συμβουλές που δίνει πάνω σε αυτό το sport που λέγεται RALLY! Δεν θα μπορούσε να λείπει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου αλλά και στους χορηγούς μου για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους!

Χορηγοί www.e-kafes.gr , www.2hconsulting.it, I.E.M ELEVATORI , ICOLDO THIKING AND CREATIVITY,DIGIEFFE IMPIANTI ELETTRICI,TERMINAL SERVICES

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο