DG/TRC ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

EKO Racing Dirt Games: Μια στροφή πριν το τέλος

Με τον 4ο αγώνα του θεσμού και 2ο με κανονισμούς Ατομικής Χρονομέτρησης συνεχίζεται την Κυριακή 13 Νοεμβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα EKO Racing Dirt Games, με το «ραντεβού» να δίνεται στην πίστα που βρίσκεται στη θέση ΠΕΪ Δοκού στη Χαλκίδα.

Σε μια διαδρομή που θυμίζει περισσότερο ειδική διαδρομή αγώνα Rally, με εξαιρετικό οδόστρωμα χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Χαλκιδέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οι αγωνιζόμενοι θα πραγματοποιήσουν 4 χρονομετρημένα περάσματα, με το νικητή κάθε κατηγορίας να προκύπτει από το άθροισμα των τριών καλύτερων προσπαθειών του.

Όλοι οι πρωταγωνιστές του Πρωταθλήματος Crosscar αναμένεται να δηλώσουν το «παρών», με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να προκύπτει και από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, που παραδοσιακά τιμούν με την παρουσία τους τον αγώνα που διεξάγεται στην Πίστα Motocross της Χαλκίδας.

Δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα, του οποίου την ευθύνη διοργάνωσης έχει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας, γίνονται αποκλειστικά online στο www.e-omae-epa.gr έως και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου.

Τα EKO Racing Dirt Games «τρέχουν» με την premium βενζίνη EKO Racing 100 και δοκιμάζουν την τύχη στην Betsson. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin και χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό 4Τροχοί. Όλοι οι αγώνες του θεσμού καλύπτονται τηλεοπτικά από την COSMOTE TV.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο