ΚΥΠΕΛΟ ΧΩΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΙ

To Ράλλυ Κορίνθου 2022…ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ

Η Α.Λ.Α.Κορινθίας  ξεκίνησε  την προετοιμασία για την διοργάνωση το 19ο Ράλλυ Κορίνθου ,γνωρίζοντας φυσικά το κλίμα που επικρατεί στο Ελληνικό Motosport, αποφασίσαμε να κάναμε την προσπάθεια μας, πιστεύοντας πως πρέπει να ξεκινήσουν οι αγώνες.

Σεβόμενοι τις απόψεις όλων , και βασιζόμενοι σε πολλές επαφές με αθλητές που δηλώσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή στο αγώνα από την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο ο αγώνας σχεδιάστηκε και ετοιμάστηκε , δυστυχώς όμως το αρχικό ενδιαφέρον δεν μεταφράστηκε σε συμμετοχές !!! το Ελληνικό Μοtorsport AΠΟΦΑΣΙΣΕ .

Έτσι με το κλείσιμο των δηλώσεων συμμέτοχης , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα 5 πληρώματα που έδωσαν το παρόν, και με απόφαση του Δ.Σ. ο αγώνας ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας AΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά & Ι.ΚΤΕΟ Κιάτου για την εμπιστοσύνη τους ,τους υποστηρικτές μας Car Center , Pietris Group & Οικονόμου Βιβλιοπωλείο  καθώς και τους θεσμικούς μας χορηγούς  Δήμο ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ , Δήμο ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ & ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ και την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ .

Το Γραφείο Τύπου της ΑΛΑΚορινθίας

Φωτογραφία:Photo-R-Press

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο