DG/TRC ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

EKO Racing Dirt Games: Πράξη τρίτη

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ο 3ος αγώνας του Πρωταθλήματος Crosscar – EKO Racing Dirt Games, που θα διεξαχθεί στο Διαδρόμιο, στις 6-7 Νοεμβρίου.

Μετά τη νίκη του 18χρονου Κωνσταντίνου Τακιδέλλη στο δεύτερο γύρο του θεσμού, οι υπόλοιποι διεκδικητές του τίτλου αναμένεται να αντιδράσουν, ενώ δεν αποκλείεται, έστω και στα μισά του Πρωταθληματος, να υπάρξουν κάποιες συμμετοχές-έκπληξη.

Όπως ο προηγούμενος γύρος του Πρωταθλήματος, έτσι και αυτός θα διεξαχθεί με κανονισμούς Ατομικής Χρονομέτρησης, ενώ πριν από τον αγώνα της Κυριακής θα προηγηθεί Track Day (το Σάββατο) για τους συμμετέχοντες.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Crosscars όλων των κατηγοριών (600 κ.εκ, 750 κ.εκ., Open & Junior), όπως και Αγωνιστικά Αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών και κλάσεων, συμπεριλαμβανομένων και Ιστορικών.
Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι τις 29/10 αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων της ΟΜΑΕ, στη διεύθυνση www.e-omae-epa.gr
Χορηγός ονομασίας του θεσμού, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, είναι η premium βενζίνη EKO Racing 100. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin, ενώ η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού. Οι αγώνες καλύπτονται τηλεοπτικά από την Cosmote TV ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο