DG/TRC ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΕΚΟ Racing Dirt Games 2021 με τον δεύτερο γύρο στο Διαδρόμιο

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscar “EKO Racing Dirt Games” συνεχίζεται, με το δεύτερο γύρο του θεσμού, που θα διεξαχθεί στο «Διαδρόμιο» την Κυριακή, 17 Οκτωβρίου.

Μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, ο θεσμός θα συνεχιστεί παρουσία θεατών, υπό την προϋπόθεση ότι οι ίδιοι θα διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, όπως προβλέπεται από το νέο πρωτόκολλο της Γ.Γ. Αθλητισμού.

Με 22 αγωνιζόμενους να έχουν δηλώσει συμμετοχή, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αναμένεται να είναι οι των Crosscar στις κατηγορίες των 600 κ.εκ., καθώς και σε εκείνες των Ιδιωτών και της Open.Στα 600 κ.εκ. ο Πρωταθλητής του 2020, Νώντας Καρανικόλας ( LaBase RX01) που επιστρέφει για να υπερασπιστεί τον τίτλο του, αναμένεται να βρει σημαντική «αντίσταση» από τους Μιχάλη Τακιδέλλη (Yacar Sport), Γιώργο Δημούση (Semog Trophy) και Σπύρο Ράπτη (Planet Kart Cross K3), που αποδεδειγμένα διατηρούν πάντα τον τίτλο του φαβορί.

Σε επίπεδο Ιδιωτών, για τη νίκη θα παλέψουν οι Γιάννης Ρέγγος (Kosvar), Παναγιώτης Παπαδογεωργός (Semog Trophy) και Κωνσταντίνος Τακιδέλλης (Yacar Sport), ενώ στην Open, οι νεοεισερχόμενοι Θεόδωρος Μυλωνάκος (Speedcar Xtrem) και Βασίλης Πετρόπουλος (SR Crosscar), θα αναμετρηθούν με τους Αριστείδη Τσατσαρή (Speedcar 2), και Λάμπρο Αθανασούλα, που επανέρχεται στο θεσμό με ένα Camotos Dual.

Στην κατηγορία των αυτοκινήτων θα αγωνιστούν οι Θεόδωρος Εγγλέζος (Toyota Yaris), Θανάσης Κατσάς (Toyota Corolla), Γιώργος Δήμος (Ford Escort), Κωνσταντίνος Καλδής (Honda Type-R) και Βασίλης Μπατής (Mitsubishi Lancer Evo 9).

Μετά από πρόταση των διοργανωτών και την σύμφωνη γνώμη της οικογένειας της Αριάδνης Γερασιμίδου, η ταχύτερη γυναίκα οδηγός σε κάθε αγώνα των ΕΚΟ Racing Dirt Games, θα λαμβάνει τιμητικό έπαθλο στην μνήμη της Άριας. Στον αγώνα του Διαδρόμιου το έπαθλο θα διεκδικήσουν η Κατερίνα Μπράτσου με Speedcar Xtrem και η Μαριαλένα Παυλή με Hyundai Accent.

Ο αγώνας διοργανώνεται από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας (ΑΛΑΚ) και θα διεξαχθεί βάσει των εγκεκριμένων υγειονομικών πρωτοκόλλων της ΓΓΑ.

Χορηγός ονομασίας του θεσμού, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, είναι η premium βενζίνη EKO Racing 100. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin, ενώ η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού. Οι αγώνες καλύπτονται τηλεοπτικά από την Cosmote TV ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ

[gview file=”https://www.alak.gr/wp-content/uploads/2021/10/Συμμετοχές.pdf”]

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο