ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου: Mε αθλητές μας σε 3 διαφορετικούς αγώνες

41η Ανάβαση Πορταριάς

Στο πανέμορφο βουνό των Κενταύρων, θα συνεχιστεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων. Στις 18-19 Σεπτεμβρίου, η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου, θα διοργανώσει την 41η Ανάβαση Πορταριάς.

Η 41η Ανάβαση Πορταριάς, αποτελεί τον 5ο γύρο του θεσμού, ενώ θετικό είναι το γεγονός πως παρά το ότι διανύουμε εποχές πανδημίας, ο αγώνας θα διεξαχθεί με παρουσία θεατών για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων.

Οι 123 συμμετοχές, αποτελούν ρεκόρ για την Ανάβαση Πορταριάς, δείχοντας το πόσο αγαπητή είναι διαχρονικά για τους αγωνιζόμενους. Παράλληλα οι οδηγοί που θα βρεθούν στην περιοχή της Πορταριάς, εκτός από την πολύ όμορφη διαδρομή των 4,8 χιλιομέτρων, θα απολαύσουν και την φιλοξενία της ευρύτερης περιοχής.

Από τον αγώνα του Βόλου δεν λείπουν οι Βίκτωρας και Πανάγγελος Ρέκκας 

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift, Ζάκυνθος

Μετά από αρκετά μεγάλη περίοδο αποχής, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift επιστρέφει στις 18-19 Σεπτεμβρίου. Στην πίστα Λιθακιάς στο όμορφο νησί της Ζακύνθου, θα διεξαχθεί ο 4ος γύρος του θεσμόυ.

Πλούσιο θέαμα αναμένεται να προσφέρουν οι εντυπωσιακοί οδηγοί των κατηγοριών PRO (διπλά περάσματα) και Street Legal (μονά περάσματα).

Την διοργάνωση έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο Α.Λ.Ε.Ζ.,και συμμετέχουν από την ΑΛΑΚΟΡΙΝΘΊΑΣ οι ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (NISSAN 350Z/370Z DRIFT) ,  ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (NISSAN 350Z/370Z DRIFT) , ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ( NISSAN 350Z/370Z DRIFT) και ο ΜΠΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
( MAZDA RX7 DRIFT)

P.I.C.K., Πάτρα

Στο κέντρο της Πάτρας για 13η φορά θα διεξαχθεί, το Διεθνές Σιρκουί Πάτρας. Ο αγώνας είναι υπό την αιγίδα της ΓΓΑ και του ΕΟΤ, ενώ την διοργάνωση έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο Α.Ο.Π.

Οι κατηγορίες του αγώνα θα είναι πέντε. Οι επιμέρους κατηγορίες που δύναται να πάρουν μέρος θα είναι αυτές των: 60 MINI – 60 MINI B – JUNIOR – SENIOR – ROTAX DD2 MAX – KZ2-KZ3.

Από το ρεντεβού στην Πάτρα δεν λέιπει και ο δικός μας ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα. Εκεί παράλληλα θα μπορείτε να ενημερωθείτε, για τα αποτελέσματα καθώς και νέα σχετικά με τον αγώνα, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα live streaming παρακολούθησης του P.I.CK., δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν το πλούσιο θέαμα.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο