ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

O Hλίας Σαρανταυγάς στο Panzer Glass – 2o Mega Four 4×4 Πάτρας

O αγώνας «Panzer Glass-2o Mega Four 4×4 Πάτρας» θα διεξαχθεί το τριήμερο από 14 ως 16 Μαΐου 2021 στην πίστα Dirt Park, στην Χαλανδρίτσα της Αχαΐας.

Η Λέσχη 4×4 Πάτρας «Skarta Ekato» με την άδεια και την υποστήριξη της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), της Επιτροπής 4×4 της ΕΠΑ και την Συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος και την στήριξη του Δήμου Ερυμάνθου, θα διοργανώσουν τον Αγώνα «Panzer Glass-2o Mega Four 4×4 Πάτρας» την Παρασκευή 14, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Μαΐου 2021 στην πίστα Dirt Park στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί μέσα στον άκρως κατάλληλο και φιλόξενο χώρο της νεόδμητης πίστας Dirt Park, στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας, με 5 Ειδικές Διαδρομές που έχει σχεδιάσει η Οργανωτική Επιτροπή για την Ομάδα WT και 5 Ειδικές Διαδρομές για την Ομάδα ENTRY.

Όπως πάντα η Λέσχη 4χ4 Πάτρας, θέτει τον οργανωτικό πήχη πολύ ψηλά, αφού μετά την πρώτη Πανελλήνια προσπάθεια για διοργάνωση αγώνα Mega Four, καθιερώνει αυτό το είδος με την Προκήρυξη Πανελληνίου Κυπέλλου από την ΟΜΑΕ.
Τον πίνακα συμμετοχών, «γεμίζουν» 46 πληρώματα, κάτι που αποτελεί ρεκόρ σε τέτοιου είδους αγώνα. Στον αγώνα συμμετέχει και ο αθλητής μας Ηλίας Σαρανταυγάς στην Open 40

Οι εκπλήξεις από την οργάνωση δεν θα είναι λίγες και θα ανακοινώνονται σταδιακά από την Οργανωτική Επιτροπή, με την Νυχτερινή Ειδική Κατατακτήρια Διαδρομή της Παρασκευής να βάζει τα πληρώματα, από τώρα σε σκέψεις. Δυστυχώς η παρουσία θεατών ΔΕΝ επιτρέπεται βάση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει ανακοινώσει και ισχύει σήμερα, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.


Χορηγός ονομασίας: PANZER GLASS Χρυσός Χορηγός: ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ Μεγάλοι χορηγοί: RUBIKONG, DIVICO SECURITY Υποστηρικτές: PSICROTHERMIKI, 4WHEELSHOUSE, ΑΞΟΝΙΚΗ, AGLOPOULOS RACING, QUINDA 4×4, HPS, XTRACK BARLOS Χορηγοί Επικοινωνίας: 4troxoi, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, patrasevents.gr, automotopatras.gr Για την ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο