ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΥΠΕΛΟ ΧΩΜΑΤΟΣ ΝΕΑ

Rally Κορίνθου 2021 με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την διοργάνωση του Rally Κορίνθου 2021 , η οργανωτική επιτροπή του αγώνα είχε συνάντηση με το Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ.Αναστάσιο Γκιολή .

Στην συνάντηση έγινε παρουσίαση των δραστηριοτήτων του σωματείου μας και συζήτηση για τις δυνατότητες  ανάπτυξης του Αθλητικού Τουρισμού στον Νομό μας μέσα από τις δράσεις και πρωτοβουλίες της Αγωνιστικής Λέσχης Κορινθίας .

Για το Rally Κορίνθου 2021 , που σύμφωνα με το  Πρόγραμμα του 2021 της ΟΜΑΕ , είναι ενταγμένο στο Κύπελλο Χώματος,και θα γίνει 10-11 Απρίλιου , η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι Θεσμικός Υποστηρικτής της διοργάνωσης .

Φυσικά από την κουβέντα δεν έλειψε το Rally Acropolis και η προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα και ειδικά στην Κορινθία . Ο Αντιπεριφερειάρχης για μια ακόμα φορά μας επιβεβαίωσε  την  στήριξη  της Επιτροπής και του Υπουργείου Αθλητισμού, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Περιφερειάρχη κ.Νίκα για την επιστροφή του αγώνα . Το Δ.Σ της ΑΛΑκορινθίας και η οργανωτική επιτροπή του Rally Kορίνθου ευχαριστεί τον κ. Γκιολή για την συνάντηση και την στήριξη του

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο